FaH

SEVERINA SE PONOVO RAZVODI, KOJIĆ PODNIO ZAHTJEV. Razlog? “Ne zarađuje više dovoljno da me uzdržava”

Podijeli

Hrvatska pjevačica Severina Kojić i njezin suprug Igor Kojić odlučili su završiti svoj četverogodišnji brak, pišu Nezavisne novine.

Prema navodima medija u Srbiji, Igor Kojić je podnio zahtjev za razvod braka, a razlog je to što pjevačica ima brojne financijske probleme.

Naime, Severina je nekoliko dana nakon proglašenja izvanrednog stanja u Srbiji uslijed pandemije koronavirusa došla u Beograd i provela skoro dva mjeseca kod svekra Kebe u obiteljskoj kući na Bežanijskoj kosi, gdje su počele velike razmirice između nje i Igora.

Igora roditelji nisu podržali u toj namjeri

“Igor se od samog početka veze naviknuo da Severina ima veliki prihod od nastupa, a da on troši bez problema. Dečko nema zanimanje, njemu je jedini cilj uživanje, putovanje te da za to sve troši Severinine novce. Kada je krenula pandemija, Severina je prestala nastupati, kao i svi pjevači, a s obzirom da ima dosta kazni koje mora platiti sudu, plus životne troškove, koji uvek padnu na nju, morala je, kako se kaže u narodu, zavrnuti slavinu. Igor je tada poludio”, objasnio je izvor za Srpski Telegraf i otkrio da su problemi bili sve veći kako su Severinina dugovanja rasla.

Kako saznaje Telegraf, roditelji nisu podržali Igora u ovoj namjeri. Srpski Telegraf ranije je pisao o tome da pjevačica hrvatskoj državi mora isplatiti nevjerojatnih 208 tisuća eura zbog toga što je čak osam puta prekršila zabranu objavljivanja fotografija maloljetnog sina Aleksandra.

Prema navodima izvora, Općinski sud u Zagrebu je donio tu presudu zbog zaštite sigurnosti djeteta, a Severina se žalila drugostupanjskom županijskom sudu u Dubrovniku, koji je njezinu žalbu odbio i potvrdio presudu Općinskog suda.

U međuvremenu, osam puta je objavila fotografije na kojima se vidi Aleksandar, a kazna joj se svaki put udvostručila. Prva je iznosila oko 700 eura, sljedeća 1.400 eura i tako je ubrzo dosegnula golemi iznos.

Severina Kojić, otkako se vratila u Zagreb, nije vidjela supruga Igora, objavile su Nezavisne novine.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠOK ZA HDZ! POTOP U SLAVONIJA: Nova anketa, pogledajte kako stranke stoje po regijama
>>> Sarajevske demonstracije mogle bi biti početak unutarbošnjačkoga sukoba
>>> VUČIĆ ZAVAPIO: “Oni žele da Srbi nestanu za 10 godina, primjenjuju ustaške metode! Ovako nije bilo ni za Turaka ni u komunizmu!
>>> HDZ-ovci u BIH napustili sjednicu parlamenta: Odbijen njihov prijedlog da se uz fašističke osude i komunistički zločini
Komentari

Najnovije