Subota, 8 kolovoza, 2020

ŠEF SLAVONSKE FIRME NIJE MOGAO DOĆI NA FEŠTU PA JE RADNICIMA POSLAO NEVJEROJATNO IZNENAĐENJE: ‘Ovo nisam ni sanjao’

‘To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate’, rekao je Mikšić

Radnici slavonske firme EcoCortec ovaj će Božić dugo pamtiti. Naime, isplaćena im je božićnica u iznosu od 7500 kuna, što je iznos koji daleko premašuje prosječne božićnice u baranjskim, a i općenito tvrtkama na domaćem tržištu.

Radnici iznenađeni

“Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao”, istaknuo je jedan od djelatnica EcoCorteca nakon božićne svečanosti u tvornici. Vlasnik Boris Mikšić nije mogao doći na proslavu pa je radnicima poslao pismo u kojemu piše kako mu je drago što je u mogućnosti radnicima dodijeliti božićnicu do maksimalnog dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH, piše Glas Slavonije.

“To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate”, naglasio je Mikšić te dodao kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.

Želi da mladi ostanu u Hrvatskoj

Dodao je i kako je ponosan na ulaganje u greenfield invesiciju, donoseći tako posao i prosperitet u Beli Manastir, “kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta”, zaključio je Mikšić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> Ibrahimović šokirao javnost: Ovakva božićna čestitka zbilja nije primjerena…

>>> Ostaje li Milijan Brkić u HDZ-u? Jedna rečenica otkriva njegovu sudbinu

>>> Mandžukićeva božićna šala nasmijala do suza cijelu Italiju

Komentari

Komentari