Nedjelja, 27 rujna, 2020

SDP-ovci ZGROŽENI MILANOVIĆEM: Sramota nas je! Ispali smo budale! Gori je od Kolinde

“Ne možemo vjerovati u ono što vidimo, sramota nas je što smo ga podržali i što smo svoje birače zvali da glasaju za njega, osjećamo se kao izigrane budale.”

Tim riječima u SDP-u komentiraju predsjednika Zorana Milanovića i njegove posljednje poteze kojima ih je uznemirio.

“Milanović je odlikovao generala HVO-a kojega je tužiteljstvo BiH optužilo za teške ratne zločine, mi se zaista pitamo što je njemu. Sada bi zapravo svim Bernardićevim kritičarima trebalo biti jasno s kakvim je nasljeđem on imao posla.

Milanović se potpuno pogubio, pored njega Plenković doista djeluje kao ljevičar, liberal i stabilizator, glas razuma”, komentiraju u najvećoj oporbenoj stranci problematizirajući odlikovanje Zlatana Mije Jelića.

“Mi ne možemo vjerovati da Milanović za takve ljude pronalazi opravdanje, nikada ni jedan istinski socijaldemokrat ne bi povukao takav potez, pa Jelića je odbila odlikovati čak i Kolinda Grabar-Kitarović. Njemu je važno da se dodvori generalima, javno ga hvali Rojs, u šoku smo, doista smo u šoku. Potpuno nas je iznevjerio”, zaključuju u SDP-u.

Podsjećaju i da ovo nije prvi put da Milanović koketira s desnicom, učinio je to i pri izboru svojih savjetnika, ali i u brojnim kasnijim istupima koji su nanijeli štetu stranci iz koje je ponikao, smatraju SDP-ovci.

Iva Međugorac/Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> OVAJ ARKANOVAC JE REKAO CIJELU ISTINU O OLUJI U TRI MINUTE – POSLUŠAJTE GA!
>>> LOŠO: “GOSPOĐO ŠIMPRAGA, DA NIJE BILO IZBJEGLIČKE KOLONE VI DANAS NE BI BILI U SABORU. Žrtvovala vas je Srbija, a spasila vas je Hrvatska vojska!
>>> (VIDEO) NAJEŽITI ĆETE SE: Hrvatski vojnici pjevali “Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj”
>>> Medijima u Srbiji danas je posebno ‘zazvonila’ jedna Plenkovićeva izjava, oglasio se i Vučić
Komentari

Komentari