fbpx
Petak, listopad 18, 2019

Sandra Perković iznenadila: Možda se odselim iz Hrvatske ili završim karijeru!

– Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje – rekla je Sandra o treneru Elkasoviću koji odlazi u inozemstvo, a i ona bi mogla za njim

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković uoči početka nove sezone i odlaska u Stockholm na miting Dijamantne lige otkrila je loše vijesti.

Naša diskašica najvjerojatnije ostaje bez trenera Edisa Elkasovića koji je dobio ponudu iz neimenovane zemlje, a i ona bi mogla za njim, prenosi večernji list

– Ne osuđujem ga, on ovdje radi za četiri tisuće kuna. Odlučio je potražiti sudbinu negdje drugdje – rekla je Sandra koja za taj novac ne može naći novog trenera.

Sve se ovo događa uoči prvog mitinga sezone pa je Sandra otkrila da čak razmišlja da i ona ode iz Hrvatske.

– Sljedeće godine Olimpijske su igre u Tokiju, a moj cijeli svijet okrenut je tome događaju. Postoji mogućnost da odem za njim, a to ne bi bilo dobro ni za mene ni za Republiku Hrvatsku – rekla je Sandra koja nije htjela reći koja bi zemlja bila njena nova destinacija.

Sandra je zatim dodala i da postoji mogućnost da završi veliku karijeru u kojoj je postala dvostruka olimpijska, dvostruka svjetska i peterostruka europska prvakinja.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PATER IKE MANDURIĆ: Nemojte rasipati glasove, dajući ih HDZu, oni neće prijeći ni prag…
>>> AMERIKANAC PJESMICOM PROVOCIRAO FILIPA HRGOVIĆA: Nastao je muk, odgovor Hrvata začepio mu usta
>>> Švedska TV objavila priču o životu u RH, prilog zgranuo ljude: Političari je li vas sram?
>>> PLENKOVIĆ U PANICI? Od HDZ-ovaca zatražio da naprave nešto što se dosad nikad nije radilo
Komentari

Komentari