ŠAMPION PATETIKE: “I ja sam Srbin, ubijte mene!”

Podijeli

Hrvatski novinar Drago Pilsel ovaj put ne traži svoje fanove da mu financiraju putovanje oca ili majke iz Južne Amerike u Hrvatsku i natrag. Bivši napadač na Sinagote i pokazni ustaša još je prošle godine u jednom svom tekstu kazao kako “pronalazi neku čaroliju i atrakciju u tome da bude Srbin i pravoslavac”.

Ovih dana, očigledno potaknut transparentom kojim su navijači iz Zagreba poslali prilično odvratnu poruku srpskim ženama i djeci, Pilsel je na svom Twitteru ponovio svoju težnju da se identificira sa srpskom nacionalnom manjinom:

“Hoćete li, kažete, ”Ubiti Srbina’? Izvolite ubiti mene jer sam Srbin s obzirom da sam rođen za novi život onda kada smo u selu Komić, kod Udbine, u veljači 1996. sahranjivali Savu Lavrnjić, najstariju žrtvu post-Olujnih zločina. Da, Srbin sam i pravoslavac, jer sam kršćanin”, napisao je Drago Pilsel.

Očito, Pilsel prati trendove i zna kako funkcionira “kultura žrtve” u današnjem svijetu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Ključni Bernardićev čovjek otkrio jednadžbu Restarta: ‘Ovako ćemo doći do stabilne većine..!‘
>>> EUobserver: “EK šalje nadzor na hrvatsku granicu zbog nasilja nad migrantima”
>>> KRSTIČEVIĆ REZOLUTNO: Odlučio sam da je dosta, priča o Saboru me ne zanima
>>> Antifašizam na djelu: Deportacije bez suda i granične patrole u “državi” nastaloj na protivljenju deportaciji ilegalnih imigranata i granicama između država
Komentari

Najnovije