Četvrtak, 2 travnja, 2020

SAMO KOD NAS: Teško bolesnoj ženi iz Pule nalazi o kojima joj ovisi život danima nisu stizali. A onda je dobila bizarno objašnjenje iz Pošte

‘U pulskoj pošti su rekli da nemaju dovoljno poštara’

Premda se u situaciji kćeri Ilije Guberine iz Pule radi o pitanju života i smrti njene kćerke, nalazi joj nisu stizali zbog nedostatka poštara, piše Glas Istre.

“Moja kćerka je teško bolesna, a nalaz koji je poslan iz Rijeke i s kojim hitno treba na operaciju u Zagreb još uvijek nije došao na našu adresu. Iz riječke poliklinike su nam potvrdili da je poslan još 30. prosinca 2018., ali u pulskoj pošti su rekli da jednostavno nemaju dovoljno poštara i da zbog toga pošiljka kasni”, rekao je Guberina u petak za Glas Istre.

Zloćudna bolest

Riječ je o zloćudnoj bolesti, a njegova kćerka je svakodnevno zvala polikliniku u nadi da će saznati neku novu informaciju. No, sestra joj je samo ponavljala kako je nalaz poslan 30. prosinca.

Na kraju, piše Glas Istre, nije imala izbora te je samo otišla u Rijeku gdje je obavila pretragu pomoću metode PET/CT po nalaz i snimke, a potom je nastavila u Zagreb na operaciju. Morala je imati tu dokumentaciju kako bi nastavila pretrage, a na kraju i za operaciju o kojoj joj ovisi život.

Guberina kaže da mu nije jasno kako je moguće da je do toga došlo. Prošlo je 12 dana otkad je nalaz poslan iz Rijeke, a u Puli ga još nitko nije dostavio.

Komentari

Komentari