Nedjelja, 31 svibnja, 2020

SAČIĆ NA SKUPU SUVERENISTA: Bagra je u 20 zadnjih godina opustošila hrvatski narod

“Bagra je opljačkala i opustošila hrvatski narod u zadnjih 20 godina. Lopovi su prodali Inu, uništili Imunološki zavod, poljoprivredu bacili na koljena”, rekao je general Žaljko Sačić, supredsjednik Suverenista, koji su predstavili svoj program u prepunoj maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Vrlo oštro Sačić je poručio kako će Hrvatskoj ponuditi bolju budućnost, jer je u njoj “‘zlotvorna družina’ nakon 2000. godine bacila u blato sve što se stvaralo u Domovinskom ratu”.

Predsjednik Suverenista, saborski zastupmnik Hrvoje Zekanović je rekao kako nude građanima “društvenu katarzu jer bez korjenitih promjena neće biti ni prosperiteta”.

Poručio je kako su spremni surađivati jedino s onima koji su ideološki slični, te poručio: “Crni i sivi nas ne zanimaju, samo bijeli”.

Europarlamentarka Ruža Tomašić, supredsjednica stranke vrlo je optimistična i očekuje odlične rezultate platforme na izborima – najmanje 26 mandata za Sabor.

Suverenisti su među ostalim poručili kako se zalažu za ”dekomunizaciju”, obvezno brisanje antifašizma iz Ustava, ali i izmjene izbornog zakona, prenosi totalinfo.hr

Oni bi ukinuli posebne liste za manjine, kao i po njima nelogične izborne jedinice, pa bi cijela Hrvatska postala jedna izborna jedinica.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZNATE LI ZAŠTO VAM ‘PIŠTOLJ’ NA BENZINSKOJ PREČESTO ‘IZBACUJE’ PRILIKOM TOČENJA? Ne nije do vašeg auta
>>> DESNICA SE OKUPLJA U MEGABLOK! Istaknuti suverenist otkriva: ‘Evo što doista planiramo sa Škorom!’
>>> Zastrašujuće otkriće o koroni: Virus je kombinacija SARS-a i AIDS-a
>>> ZNATE LI ZAŠTO VAM ‘PIŠTOLJ’ NA BENZINSKOJ PREČESTO ‘IZBACUJE’ PRILIKOM TOČENJA? Ne nije do vašeg auta
>>> SRPSKI NAVIJAČI DEMOLIRALI DVORANU DOK SU DJECA IMALA TRENING: U nemilim scenama razvaljen policijski auto, bacili i suzavac
Komentari

Komentari