Foto: PU zagrebačka

S koronom htio pobjeći iz Hrvatske! Policiju šokiralo koga su zatekli na aerodromu…

Podijeli

Pet osoba vrijeđalo je dubrovačke policajce koji su došli zatvoriti lokal koji je radio izvan radnog vremena

U noći s petka na subotu u jednom dubrovačkom ugostiteljskom objektu dogodio se incident kada su policijski službenici htjeli zatvoriti lokal jer je radio izvan dopuštenog radnog vremena. Gostima kafića se to nije svidjelo pa su vrijeđali policajce, a tu informaciju je policija potvrdila za Dubrovački dnevnik.

“Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su u subotu, 21. studenoga, nešto prije jedan sat, utvrdili da ugostiteljski objekt u zoni stare gradske jezgre posluje izvan radnog vremena, odnosno suprotno Odluci o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata prema kojoj su ugostiteljski objekti smjeli poslovati do 24 sata, a o čemu je policija izvijestila Državni inspektorat kako bi prema odgovornoj osobi poduzeli mjere iz svoje nadležnosti. Prilikom navedene intervencije došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane gostiju navedenog ugostiteljskog objekta koji su vikali pogrdne riječi na policijske službenike, revoltirani zbog njihova postupanja.

Radi se o petero osoba koje su dovedene u prostorije policije i koje su sljedeće jutro, uz optužni prijedlog, odvedene na Općinski sud u Dubrovniku gdje je odlučeno da će se prekršajni postupak protiv njih nastaviti u redovnoj zakonskoj proceduri”, odgovorila je policija.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> EPIDEMIOLOZI NISU ZADOVOLJNI: Zatvaranje kafića nije dovoljno, hitno treba uvesti još jednu mjeru do Božiča….
>>> Čeka li ovo i nas? Nijemci zbog korone uvod drastično pravilo u sve dućane…
>>> EPILOG ORGIJA U BIJELJINI Srpska starleta optužena za prostituciju
>>> MERČEP pokopan bez vojnih počasti, BANDIĆ jedini na pogrebu od viđenijih političara, MIŠIĆ: “Sahranite Porfirija u aleji velikana”
>>> Zagrebački mitropolit PORFRIJE poznat po pjevanju četničkih pjesama favorit za patrijarha SPC?
Komentari

Najnovije