Nedjelja, 16 veljače, 2020

S Facebooka nestala Pernarova stranica

S FACEBOOKA je nestala stranica Ivana Pernara.

Pernara je putem Facebooka pratilo više stotina tisuća ljudi, uz predsjednicu Kolindu on spada u osobe s najviše pratitelja na društvenim mrežama.

No, stranica od popodne nije dostupna.

“Trenutno ju pokušavam vratiti uz pomoć fb, ali je simbolično da je baš danas pala u blokadu”, napisao je Pernar na svom privatnom profilu.

Jutros se na stranici, dok je još bila aktivna, požalio da je hakiran.

“Dragi prijatelji, moja stranica je hakirana i preuzeta od “instant articles” i s glavnog računa sam maknut kao admin, dakle, vlasništvo nad stranicom više nije u mojim rukama. Molim bilo koga tko ima ikakve kontakte u Facebooku da se javi kako bi mogao povratiti stranicu jer ne znam proceduru. Hvala!”, napisao je jutros Pernar.

“Establišment će pokušati ugušiti svaki otpor”

Javio se i Živi zid.

“Ako pokušate na tražilici pronaći stranicu našeg Pernara, neće uspjeti. Hakerskim napadom svi smo maknuti sa stranice koja je sada i uklonjena s Facebooka. Nadamo se da ćemo uspjeti u dogovoru sa samim Facebook-om vratiti stranicu.

Establišment će pokušati ugušiti svaki otpor. Ne smijemo im to dopustiti! Vrijeme je da pojačamo međusobne komunikacije. Pozovite sve oko sebe da prate stranicu Živog zida i naših javnih predstavnika kako bi se naš glas čuo što dalje.

Poseban poziv svima koji su pratili Pernara da njegove objave do daljnjeg prate ovdje, na stranici Živog zida”, objavio je Živi zid na Facebooku.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Zastupnik otkrio mračnu stranu posjeta Kineza: Nećete vjerovati čemu je svjedočio
>>> MOGLI BI SE NASMIJATI: Napadači na zvezdaše pušteni na slobodu, pogledajte zašto
>>> ZA KAZNU IH SKINUO DO GOLA! Srpski zapovjednik nakon poraza u Livnu svojoj vojsci: ‘Skidaj sve! I gaće!’
>>> 10. travnja 1947. mladi hrvatski domoljubi s Marjana skinuli jugoslavensku i izvjesili 18-metarsku hrvatsku zastavu
Komentari

Komentari