Nedjelja, 7 lipnja, 2020

Ruža raskrinkala ljevičare koji traže zabranu Bleiburga: ‘Maske su spale! Sad se vidi tko nas blati po Austriji’

”Vidimo se idući vikend u Bleiburgu”, u razgovoru za naš portal poručuje hrvatska europarlamentarka Ruža Tomašić, koja je ujedno i nositeljica liste Hrvatskih suverenista za europske izbore. Britka je to reakcija ove političarke na ekstremne ljevičare koji su se okupili u Centru Bleiburga s porukama da se skup u tome mjestu treba zabraniti. Stav udruga, kako iz Hrvatske, tako i iz susjedne Slovenije, Italije, ali i Austrije jest da se radi o skupu koji podupire ustaštvo i fašizam te da mu kao takvome u Bleiburgu nije mjesto. Predvodnik pobunjenih ljevičara koji su se postrojili u Bleiburgu je Franjo Habulin, no Tomašić u razgovoru za Dnevno.hr kaže kako su sada napokon sve maske spale.

”Ja vjerujem da Austrijanci ne bi uopće reagirali da nisu iz Hrvatske tražili da se skup zabrani i dojavljivali što se nosi tamo, i sve. Neka ljevica, ne znam ja uopće kako se oni zovu, ali su teški, teški licemjeri. Oni dakle, odobravaju što je Tito dao pobiti na stotine tisuća Hrvata nakon rata, ali u isto vrijeme traže da se naše branitelje kazni da odgovaraju za svoja nedjela tijekom Domovinskog rata. To je toliko licemjerno i pokvareno, znači jedno se odobrava, a drugo se zabranjuje”, tvrdi Tomašić te naglašava da je i Vlada djelom odgovorna za ovakve skupove.

”Trebalo je davno riješiti pitanja kako Drugog svjetskog rata, tako i Domovinskog rata, procesuirati sve što je bilo potrebno i onda bi istina bila jedna pa se lažima nitko ne bi mogao koristiti”, smatra naša sugovornica kojoj nije jasno što zapravo ljevičari žele postići svojim skupovima. ”Više ne postižu ništa, prije su uspjevali postići to da je velika većina šutila i nije reagirala, a sada već ljudi reagiraju i na kraju će oni ostati marginalci”, zaključila je Ruža Tomašić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NIJE ŠALA: Benzin od ponoći jako pojeftinjuje, evo za koliko
>>> Stipe Mesić: Na Bleiburgu nitko nije ubijen, tamo je samo kapitulirala kvislinška vojska
>>> Zagrebački branitelji Vukovara reagirali na prijavu hrvatskog veterana od strane “Inicijative mladih za ljudska prava”
>>> ‘MLADI’ PRIJAVILI BRANITELJA BEZ NOGE ZA GOVOR MRŽNJE! Da su ovo znali o Anti, nikada to ne bi učinili…
>>> VOJNIK ‘OTPUSTIO KOČNICE’: U ime napaćenog naroda, je*em vam sve po spisku!’
Komentari

Komentari