Subota, 8 kolovoza, 2020

RUGALI SE ŠKORI, PA ISPLIVAO VIDEO KALMETE KAKO PJEVA ŠTAFETI

Nakon što se jedno vrijeme distancirao od nacionalne politike, Božidar Kalmeta vraća se u saborske klupe u kojima će braniti boje svog HDZ-a. Kalmeta je naime na nedavno održanim parlamentarnim izborima u svojoj devetoj izbornoj jedinici osvojio najveći broj preferencijalnih glasova, a to mu je pak osiguralo da se u sabornicu plasira s posljednjeg mjesta liste.

U politički život Kalmetu je vratio premijer Andrej Plenković, koji je očito pravodobno procijenio njegove operativne sposobnosti, a osim toga, Kalmeta se spominje i kao potencijalni HDZ-ov kandidat za zadarskog župana što i ne čudi s obzirom na njegov utjecaj u tome kraju. Inače je ovaj bivši ministar iz Sanaderove ere poznat po aferama i optužnicama, no kako za sada stvari stoje iz svega je toga izašao neokrznut. Sada kada se politički reinkarnirao, na društvenim se mrežama pojavila snimka iz Kalmetinih mladih dana, koja je osvanula i na stranicama Zadarski News.

”Video snimka na kojoj Božidar Kalmeta pjeva o slobodi. Prema riječima Josipa Tolića koji je snimku prvotno objavio na Facebooku, godina “radnje” je 1983., a sa zadarskog Foruma ispraćala se Savezna štafeta mladosti”, stoji u opisu videa.

Komentari

Komentari