Petak, 5 lipnja, 2020

Roman Leljak ‘demaskirao totalitariste na HRT-u’!?

U jučerašnjoj emisiji Otvoreno (4. lipnja 2018.) gostovao je Robert Botteri kako bi komentirao izbornu pobjedu Janeza Janše.

Robert Botteri je suradnik osuđenih ubojica jugoslavenskih tajnih službi Josipa Perkovića i Zdravka Mustača. Robet Botteri je suradnik UDBA-e koji je radio na strani sigurnosti JNA kad je pritvoren Janez Janša.

-Zahtijevamo od vodstva HRT-a da se ogradi od stavova gosta HRT-ove emisije Otvoreno, Roberta Bottterija;

-Zahtijevamo od vodstva HRT-a, da u tom kontekstu javno istakne kako su novinari i urednici obvezni raditi objektivno i nepristrano te poštivati zakonske propise RH;

-Zahtijevamo hitno sazivanje sjednice Programskog vijeća HRT-a, s obzirom na programske propuste u razumijevanju komunističkog naslijeđa; zbog skandalozne emisije “Otvoreno” i zbog pozivanja skandaloznog gosta u tu emisiju.

U suprotnome zahtijevamo javnu ispriku vodstva HRT-a i Programskog vijeća, urednici Karolini Vidović Krišto, zbog javnog linča za posao koji obavlja besprijekorno.

Roman Leljak

predsjednik društva Huda Jama -Zagreb

Šaljem Vam poziv, kojeg sam potpisao ja, Roman Leljak, predsjednik Društva Huda Jama iz Zagreba i pozivam sve, da sudpopišu i pošalju medijama, napisao je Roman Leljak u pismu uredništvu! (Pismo možete vidjeti u naslovu)


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> PROPALI VUČIĆEVI SNOVI: ‘Ulazak Vojske Srbije na Kosovo značio bi sukob s NATO-om’

>>> ZATO GA PREZIRU: ‘Diktator’ Orban napravio ono o čemu mi možemo samo sanjati!

>>> (VIDEO) PODOLNJAK ISPROVOCIRAO RADINA: Furio se nije mogao kontrolirati, izvrijeđao ga na HRT-u

>>> MAMIĆ ZNA ŠTO MU SE SPREMA? Reagirao, sud mu sada ne može više ništa

Komentari

Komentari