Roditelji mu pobjegli iz Hrvatske, a danas zarađuje milijune i zna ga cijeli svijet

Podijeli

Još uvijek mu nitko ne može oduzeti titulu najvećeg UFC-ovog teškaša svih vremena, iako je izgubio titulu prvaka od Francisa Ngannoua

Ako biste morali naći savršen primjer čovjeka koji utjelovljuje ideju „američkog sna“, ne biste trebali tražiti dalje od života MMA borca Stipe Miočića. Stipe je rođen u Americi, dijete je Hrvata Bojana i Katice koji su morali emigrirati iz svoje domovine.

Iako su oboje bili stranci u Americi, odgojili su Stipu tako da za njega sad zna čitav svijet. Još uvijek mu nitko ne može oduzeti titulu najvećeg UFC-ovog teškaša svih vremena, iako je izgubio titulu prvaka od Francisa Ngannoua, prenosi Sportski.Net

Stipe se u mlađim danima nije bavio borbama, interes za MMA pokazao je kasnije, a kao dijete igrao je baseball. Podijelio je na svom Instagramu fotografiju iz dana dok je kao klinac palicom udarao lopticu:

Najavio povratak

Iako su mnogi mislili da je Stipe Miočić gotov s karijerom, on je najavio da će se vratiti.

“Želim vratiti ono što je moje. Pokušavam doći na 113 kilograma. Prošli put sam bio na 105, ali ne zato što sam planirao, nego zbog treninga. Pokušat ću se pridržavati plana i nabaciti masu. Na ovoj težini sam se osjećao odlično, ali dodatnih osam kilograma će mi pomoći, osjećat ću se jači. On je stvarno velik tip”, rekao je Miočić u showu Pata McAfeeja te se osvrnuo na svoju posljednju borbu i težak poraz.

No do njegove povratničke borbe morat ćemo pričekati. Ngannoua čeka obrana titule protiv Derricka Lewisa, a ona možda i ona Jonesa. Miočić je najavio da će uzeti pauzu. Trenutačno čeka drugo dijete te nije za očekivati da će u kavez prije iduće godine.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Eksperiment s jetrom digao paniku: ‘Pogledajte što vam radi omiljeni gazirani sok’
>>> ‘Perite glavu 2-3 puta dnevno svojim urinom, za brži učinak popijte ga u srednjem mlazu’
>>> Jose Mourinho ima novi posao; nitko nije očekivao da Specijalni prihvatiti ovu ponudu, svi se pitaju što mu je to trebalo?
>>> MILANOVIĆ odgovorio Banožiću: “Ja sam vrhovni zapovjednik vojske, uvijek!”
Komentari

Najnovije