ROĐAK POKOJNOG DANIJELA: Bezuk nije počinio samoubojstvo!? ”Bježao je pred ljutitim policajcima…”

Podijeli

Jedan od Danijelovih stričeva nevoljko nam samo napominje da krivca za tragediju treba tražiti negdje drugdje, a ne unutar obitelji Bezuk, odnosno da su na takav radikalan čin sigurno utjecale treće osobe koje od jutra do mraka šire mržnju i negativnu energiju.

– Mislite da ne bismo vratili vrijeme na 12. listopada ujutro da ga spriječimo u nakanama? Ništa, nažalost, nismo ni znali ni naslućivali. Pustite nas da tugujemo u svojoj boli. Pustite nas da oplakujemo veliki gubitak. Radije se zapitajte bi li jedan tako divan, jedinstven i jednostavan mladić oduzeo sebi život… Bježao je pred ljutitim policajcima koji su ga naoružani s mecima u cijevima tražili po gradu. Prosudite sami je li u pitanju samoubojstvo, kako tvrde institucije – s gorčinom govori za jutarnji list rođak pokojnog Danijela.

– Ne treba Zdenku za zlo uzeti ni ono oružje koje je imao doma. Ono je jedini nijemi svjedok svakom borcu da je krvario za domovinu i bio spreman poginuti. Situacija je takva kakva je. Loša klima u zemlji vlada, nije teško kod ljudi probuditi jal, samo što su svi jaki na riječima po društvenim mrežama, a kad se organiziraju prosvjedi protiv vlasti i pojedinih odluka, onda se pojavi tek šačica ljudi, dok ostali galamdžije ostanu doma ili piju po kafićima.

Da, Danijel je bio ljut na to kako se loše vodi ova država. Ali njegovo ponašanje i govor nisu odskakali od klasične gorčine i netrpeljivosti koju ispoljava svaki treći građanin ove zemlje. Zato je, vjerujte mi, cijela obitelj ostala zaprepaštena njegovim činom. Odgajan je u duhu poštenja – zaključuje Danijelov rođak.

Izvor: jutarnji list


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> NASTAVLJA SE HUŠKANJE: Sanader odgovorio, Škoro nikada nije demantirao da je četnički zet
>>> JAVIO SE RANJENI POLICAJAC: Emotivnim komentarom prozvao medije, prestanite se napajati tragedijom
>>> DOŽIVIO JE TRAGEDIJU: Tko je muškarac koji je prijetio Plenkoviću, susjedi tvrde da je bezopasan
>>> Jezivo otkriće na Markovom trgu: Pogledajte što je policija našla nakon napada…
Komentari

Najnovije