Ponedjeljak, 25 svibnja, 2020

Robben opisao osjećaj zbog poteza Nike Kovača: ‘Jako sam zahvalan, trenirao sam intenzivno i jako se borio posljednjih tjedana i mjeseci’

Arjen Robben ušao je u utakmicu Bayerna protiv Hannovera četiri minute prije kraja što su ovacijama pozdravili gledatelji na prepunoj Allianz Areni. To je bio njegov prvi nastup d sredine studenog prošle godine.

“Ne mogu to riječima opisati”, izjavio je Robben za bundesliga.com i dodao: “Jako sam zahvalan. To je jedina riječ koje se trenutno mogu sjetiti: zahvalan! Učinio sam sve da dođem do ovoga. Trenirao sam intenzivno i jako se borio posljednjih tjedana i mjeseci, samo kako bih se vratio. Šteta što je povratak trajao samo pet minuta provedenih u igri, ali bez obzira na to, trenutak je bio poseban”.

Robben je jako kritizirao Niku Kovača, ali čini se da je sve ostalo iza njih. Kovač je komentorao uvođenje u igru Francka Riberyja u 71. minuti i Arjena Robbena.

“Obojica su u ovome klubu obilježili jednu eru. Zaslužili su da ih gledatelji pozdrave pljeskom, a to su i učinili. Bio bih najsretniji da sam im mogao dati i veću minutažu, no razvoj situacije na terenu to jednostavno nije dopuštao”, poručio je.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Sve više djevojaka u hrvatskoj vojsci i policiji
>>> U kojim trenucima naš imunitet slabi?
>>> 5. svibnja 1995. ‘General Anzeiger’ – Hrvatska srušila velikosrpski mit i laž o ‘nepobjedivom srpskom vojniku’!
>>> Svi rođeni između 1950. i 1980. obavezno ovo pročitajte
>>> PROLJEĆE OPAKO KASNI, VAKULA IMA LOŠE VIJESTI: Bit će hladno kao nikad u ovo doba godine? Snijeg moguć čak i na otocima!
Komentari

Komentari