FaH/Ilustracija

RIJEČANI OSRAMOTILI HRVATSKU: Tvrdim predmetima gađala turiste vičući: ‘Korona, korona’

Podijeli

Uz povike “korona, korona” gađala su djeca tvrdim predmetima kineske turiste ispred katedrale sv. Vida u Rijeci, tvrdi Riječanka Maja Škufca koja je odlučila na incident upozoriti prvo na društvenim mrežama.

“Maloprije sam dušu isplakala koliko mi je bilo teško gledati suze moje gošće Kineskinje koja bježi od virusa otkad je krenuo u Kini. Iz zdravstvenih razloga za njenog muža može biti kobno ako se zarazi koronavirusom, pa su se, oboje zdravi, odlučili na proputovanje (zdravi)”, napisala je Riječanka u Facebook statusu. Sve joj je to, navodi dalje, ispričala gošća u suzama.

Malocas sam dušu isplakala koliko mi je bilo teško gledati suze moje gošće.
Kineskinje koja bježi od virusa otkad je…

Objavljuje Maja ŠkufcaUtorak, 25. veljače 2020.

“Kaže da sam ja jedina osoba koja ju je zagrlila osim njenog muža u posljednjih mjesec dana. Kaže da sam jedini domaćin koji se našao s njima bez straha i bez distance. Kaže da su se prvi put u CSV osjećali kao dobrodošli gosti, a ne bolesnici ili bjegunci. Imala je potrebu napisati blog o tome, koji je pročitao više od 3 milijuna Kineza. Pisala je o Juliji, kako je krasna djevojčica i pisala je o tome kako joj je nevjerojatan pristup i dobrodošlica koju je dobila u Casi. Pisala je i o Ivani Klobučar kako joj je pomogla oko karte za parking”, prepričava Škufca.

Roditeljima djece koja su se sramotno ponijela oštro je poručila da je ona stekla još jednog prijatelja, a da bi se oni trebali zapitati čega se točno boje. “Smrti? Jer ono ljudsko je davno umrlo u većini vas”, dodala je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ZARAŽENI HRVATI UPOZORAVAJU: Ovo su simptomi, ‘ni na kraj pameti mi nije bilo da imam koronavirus!
>>> PRVI SLUČAJ: Nogometaš obolio od koronavirusa, čitava momčad hitno smještena u karantenu!
>>> KAZNENA PRIJAVA: Novinarka Hrvatima zbog Imotskog poželjela izobilje korone
>>> IZETBEGOVIĆ OPET PRIJETI HRVATIMA: Bosanske pčele su nervozne
>>> STRUČNJACI USTVRDILI: Alkohol će pomoći u suzbijanju Korona virusa
Komentari

Najnovije