Subota, 11 srpnja, 2020

RICHEMBERG DOŽIVIO PROMETNU NESREĆU: Sa autom se sudardio s motociklistom

Saborski zastupnik GLAS-a Goran Beus Richembergh imao je prometnu nesreću 21. travnja. U centru grada Zagreba, Richembergh se autom sudario s motociklistom te se povodom toga iste večeri oglasio na svom Facebooku.

U svom obraćanju ustvrdio je kako je nesreća plod nepažnje motociklista i njegovo kršenje prometnih pravila.

“Večeras mi se na križanju Ribnjaka i Degenove dogodila prometna nezgoda u kojoj je jedan motorist zbog neprilagodjene brzine, nakon što se njemu ugasilo zeleno svjetlo na semaforu a meni upalilo zeleno za skretanje, najprije pokušao proći kroz križanje a onda je zakočio i pao na cestu pred moj automobil kojim sam krenuo skretati u Degenovu prema Kaptolu. Motor je udario u prednji kraj vozila, a motorist je zadobio, nadam se, tek lakše ozljede pri padu s motora. Iznimno mi je je to neugodna i traumatična situacija iako je ja nisam skrivio. Nadam se da gospodin s motora neće imati ikakve ozbiljnije zdravstvene posljedice.”, napisao je na Facebooku, što su prenijeli brojni mediji.

Dva dana nakon nesreće, motociklist, sudionik sudara, obratio se Večernjem listu uz poruku kako Richembergh pokušava cijeli događaj okrenuti u svoju korist. Motociklist, inače potpredsjednik policijskog motokluba, u nesreći je slomio prst, a morat će i na operaciju šake.

“Dok sam ja nakon nesreće ležao na cesti, on je brže-bolje okolo na križanju skupljao svjedoke, glasno komentirao da je njemu bilo zeleno i da sam ja vozio prebrzo, reklo bi se klasično pokušavao okrenuti priču u svoju korist. Toliko mu je bilo stalo do mene da mi uopće nije ni prišao i pitao me jesam li u redu”, riječi su kojima Zagrepčanin Leo (66) opisao svoj sudar sa zastupnikom Richemberghom.

Komentari

Komentari