Subota, 30 svibnja, 2020

Reporter progovorio o odlasku s Nove TV: ‘Postoji jedna velika istina’

Nakon što je medijima odjeknula vijest o odlasku Šime Vičevića s Nove TV zadarski reporter i sam se oglasio o svemu.

Šime Vičević više nije dio informativne redakcije Nove TV. Nekoliko sati nakon što smo objavili da je zadarski reporter nakon osam godina napustio televiziju, o svemu se oglasio i sam Vičević. Kad smo ga jučer telefonski kontaktirali, tek nam je kratko kazao da je istina da odlazi s Nove TV, ali razloge svog odlaska zadržao je za sebe.

Nešto kasnije napuštanje Nove TV prokomentirao je i na svom Facebook profilu. – Dragi prijatelji, u životu postoji jedna velika istina prema kojoj sve ima svoj početak i svoj kraj. Ponekad jedna vrata moraš zatvoriti da bi mogao otvoriti druga. Nakon 8 godina provedenih na Novoj TV, odlučio sam okrenuti novu stranicu na svom profesionalnom putu. Novu TV napuštam iz razloga koje neću javno komentirati – započeo je Vičević koji se redakciji Nove TV pridružio 2011. godine i to nakon što je svoj profesionalan put započeo na lokalnoj televiziji Vox.

– Uz dvije godine provedene na lokalnoj televiziji, iza mene je ukupno 10 televizijskih godina. Za mene je to neprocjenjivo životno bogatstvo. Uspjeh nikad nisam volio mjeriti u brojkama, ali činjenica je da su iza mene tisuće priloga i javljanja uživo, deseci tisuća prijeđenih kilometara, sati i sati provedeni u eteru. Je li sve što je sada iza mene bilo dobro? Mišljenje prepuštam Vama jer u jedno sam siguran – Vi ste najbolja publika na svijetu. Hvala na svakom mišljenju, komentaru, pohvali i kritici. Hvala Vam što ste me s one strane ekrana gotovo svaku večer puštali u Vaše dnevne boravke i što ste mi vjerovali. Bila mi je čast raditi s Vama i za Vas! Zbog svega toga, prisežem da ovo nije ‘zbogom’, nego ‘doviđenja’. Vidimo se! – stoji u objavi zadarskog reportera koji se, čini se, ipak neće dugo odmarati jer, kako neslužbeno doznajemo, Vičević već na stolu ima nekoliko novih poslovnih ponuda koje tek treba razmotriti


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> LEGIONAR KOJI JE STVORIO HRVATSKE KOMANDOSE: ‘Zulu’ opisao svoj ratni put. Priča je BRUTALNA.
>>> Ponovno o ‘Za dom spremni’ i NDH: Kakvu sliku o Hrvatskoj stvara pučka pravobraniteljica Lora Vidović?
>>> Prof. dr. sc. Mihovil Biočić odgovara Ivi Goldsteinu: Takvi ‘znanstvenici’ sramota su za znanstvenu zajednicu!
>>> POPIS KOJI ĆE ŠOKIRATI HRVATSKU: Bojnik objavio popis tajnih svjedoka Haškog suda
Komentari

Komentari