Srijeda, 5 kolovoza, 2020

RASPAD STRANKE: Bunjac – Živi zid postao vlasništvo jedne osobe, a ta osoba se zove Vladimira Palfi

‘Živi zid postao vlasništvo jedne osobe, a ta osoba se zove Vladimira Palfi. Ona odlučuje u svemu. Vlast je koncentrirala u sovjim rukama. Samostalno sastavlja izborne liste, samostalno odlučuje o stranačkom novcu, zabranjuje javna istupanja bez njezinog odobrenja’, kazao je saborski zastupnik Živog zida Branimir Bunjac na konferenciji za novinare

‘Nastavit ćemo s provođenjem našeg programa protiv sluganskog mentaliteta. Pokazat ćemo da nismo zastupnici roboti nego zastupnici koji imaju svoje’, kazao je Bunjac novinarima u društvu Ivana Pernara.

Problem koji je nastao oko moje suspenzije izlazi iz toga što je zadnjih godinu dana Živi zid postao vlasništvo jedne osobe, a ta osoba se zove Vladimira Palfi. Ona odlučuje u svemu. Vlast je koncentrirala u sovjim rukama. Samostalno sastavlja izborne liste, samostalno odlučuje o stranačkom novcu, zabranjuje javna istupanja bez njezinog odobrenja.

Svatko tko se usuđuje suprotstaviti, dolazi na listu za odstrel. Pod pritiskom supruge, Ivan Vilibor Sinčić odustao je od vođenja stranke. On u Živom zidu ne odlučuje o ničem’, poručio je Bunjac, prenosi tportal

Kazao je kako je vodstvo Pernara izrezivalo s fotografija te kako su opstruirali njegov odlazak u dijasporu.

‘Ja sam znao da slijedi katastrofa i jedino što mi je palo na pamet je da otrčim Sinčiću da moramo provesti referendumsku inicijativu unutar kampanje da pređemo izborni prag’, kazao je.

Stranka je, kaže, dignula kredit od pola milijuna kuna za reklame u ‘main stream’ medijima, a da pritom nije volonterima dala ni za sendviče.

‘Jedina lista za Europski parlament čiji nositelj liste nije dobio deset posto, bila je lista Živog zida kojoj je na čelu bio Tihomir Lukanić’, kazao je Bunjac i rezultat Živog zida na izborima je nazvao debaklom.

‘Sinčićeva izjava da je referendumska inicijativa Živog zida prikupila više od 400 tisuća potpisa, notorna je laž. Ljudi koji su doveli Živi zid na rub ponora, koji nisu uspjeli skupiti referendumske potpise, tražili su da podnesem ultimativnu ostavku da Lukanića nagradi Europskim parlamentom’, nastavio je Bunjac.

Komentari

Komentari