Radnica isprebijala šefa koji ju je seksualno uznemirivao, počeo je jecati i preklinjati

Podijeli

Partija je odlučila da djevojka neće biti kažnjena, ali je zato šef dobio svoje

Nažalost, seksualno uznemiravanje od nadređenih na poslu učestala je pojava, no ovom dojučerašnjem vladinom djelatniku sa sjeveroistoka Kine još dugo neće biti do misli o seksu. Pogotovo ne s kolegicama.

Divljala je 15 minuta

Naime, jedna zaposlenica njegova ureda, u javnosti predstavljena kao Zhou, isprebijala ga je brisačem za podove, izrešetala u glavu kojekakvim predmetima, te mu izokrenula ured tijekom 15-minutnog izljeva bijesa koji je njezina kolegica snimala mobitelom.

Povod su bile uznemirujuće poruke seksualnoga sadržaja koje joj je slao, a milost nije iskazala čak niti kada je on stao jecati i preklinjati da se smiri. Od pomoći mu nije bila ni isprika, odnosno tumačenje da je sporne tekstualne poruke doživjela preozbiljno.

Presudila mu partija

Kineski novinari muškarca su ovoga tjedna identificirali kao zamjenika ravnatelja vladine agencije za smanjenje siromaštva u okrugu Beilin, a nakon što je snimka postala viralna, otpušten je sa službenih dužnosti u skladu s disciplinskim mjerama Komunističke partije, potvrdila je državna novinska agencija Xinhua, prenosi Webcafe.Hr

Djevojka je, jasno, pošteđena bilo kakvih sankcija.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

>>> Đikić ima loše vijesti o 3. valu korone: Mogao bi nas zadesiti najmanje poželjan scenarij…
>>> Sud odlučio: Muž ženi mora platiti 460.000 kn za kućanske poslove koje je radila godinama
>>> ‘U tuzi i boli, svim njegovim kolegama u Hrvatskoj javljamo da je u zatvoru umro…’
>>> Znanstvenica otkrila: ‘Evo što se nalazi u Pfizerovom cjepivu, ne dajte da vas lažu’
Komentari

Najnovije