Petak, 29 svibnja, 2020

RADILA ZA SRPSKU MAFIJU: Uhićena Senka Staroveški, glasnogovornica Karlovačke policije!

Policija je jutros u jutarnjim satima počela akciju uhićenja pripadnika dvije kriminalnih organizacija koje su, prema neslužbenim informacijama, pribavljali informacije i izrađivali dokumente za mafijaške skupine s područja Srbije i Grne Gore.

Glasnogovornica MUP-a Marina Mandić Hini je potvrdila da je jutros započela realizacija kriminalističkog istraživanja i da među uhićenima ima zaposlenika MUP-a.

U sklopu velike akcije tijekom koje je razbijena kriminalna skupina koja se bavila izradom dokumenata za neke od najopasnijih kriminalnih grupacija u Europi policija je pretrsla i jednu kuću na zagrebačkom Kozari boku.

Riječ je o kući Nusreta Seferovića, 49-godišnjaka za kojeg se sumnja da je bio glavni šef grupe koja je nabavljala i izrađivala originalne putovnice za pripadnike srbijanskog Zemunskog klana te pripadnike crnogorskih mafijaških klanova.

Seferović je predsjednik Vijeća romskih udruga Hrvatske, a ovo nije prvi put da je u vijestima iz ‘crne kronike’. Naime, u dvorište njegove kuće je prije tri godine bačena bomba.

U međuvremenu, Jutarnji list javlja kako je uhićena i Senka Staroveški, glasnogovornica Karlovačke policije.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> SAD doniraju Hrvatskoj velik broj oklopnih vozila M2 Bradley
>>> STAZIĆEV BEZOBRAZLUK BEZ PREMCA: “Novca za učitelje bi bilo da se ne daje za Crkvu, privilegije branitelja i Hercegovinu”
>>> Grbin: “Tuđman ne zaslužuje da se po njemu zove odličje”
>>> NENAD ČANAK – ‘Srbija i Hrvatska su jednako krive za rat’: Kad tako misle “prijatelji Hrvata” u Srbiji, što onda misle vladajući?
Komentari

Komentari