FaH

Ranije je pisano kako su ruske sigurnosne snage izvijestile Vladimira Putina o prikupljanju genetskog materijala ruskog stanovništva od strane zapadnih korporacija. Posumnjali smo da se stvara etničko genetsko oružje koje za cilj ima onesposobiti određeni dio populacije.

Na 15. godišnjem susretu u Sočiju s predstavnicima medija, ruski predsjednik Vladimir Putin je potvrdio postojanje genetskog oružja koje je već testirano na psima. Radi se o oružju koje cilja određene narode, pa čak i obitelji.

Putin je potvrdio da su slična oružja testirana na psima koji su tek nakon tri generacija imali strašne posljedice. Ovo biološko oružje se testiralo u obliku lijeka koji je davan psima. Psi imaju kraći životni vijek, čime je potvrđeno djelovanje ovog doista strašnog oružja u realnoj situaciji. Identična stvar se može ponoviti i na ljudima.

Sve govori da priče o lijekovima koji mogu ugroziti veći broj osoba, u ovom slučaju pripadnike točno određene etničke skupine, nisu samo “teorije zavjere”. Ruski predsjednik nije osoba koja se rasipa neprovjerenim informacije, a što treba zabrinuti sve one koji misle o budućnosti svojih bližnjih.

Autor: MIRSAD Š./Logicno

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!