Srijeda, 12 kolovoza, 2020

PUPOVCU NEUGODNO: Zašto to mene pitate?

“Ovime je nanesena šteta samom posjetu koji je bio motiviran dobrim ciljevima i dobro je krenuo. Nanesena je velika šteta unapređenju hrvatsko-srpskih odnosa. Mislim da je učinjena šteta i Republici Srbiji, ali u to ne bih ulazio. Treba ostati hladne glave i nastojati učiniti sve da ne budemo taoci ljudi poput ovih koji gaze nacionalne simbole država koje međusobno trebaju razvijati poštovanje i međusobne odnose”, kazao je zastupnik SDSS-a.

Na upit treba li se službena Srbija ispričati, izbjegao je odgovor.

“To možete pitati nekoga drugoga, ne razumijem zašto baš mene pitate. Nas je ovdje bilo više, prema tome, vaše pitanje razumijem kao tendenciozno”, rekao je Pupovac.

Na upit je li primjereno i zakonito da Šešelj bude zastupnik s obzirom da to ne bi smjela biti osoba koja je osuđena na kaznu zatvora dužu od šest mjeseci, nije dao izravan odgovor.

“Mislim da je problem ratnih zločina ozbiljan problem u odnosu dviju zemalja i ne bih volio da bude veliki problem u odnosima između parlamenata”, rekao je dodavši da to nije nepoznat problem ni u našem parlamentu.

>>> OVO MEDIJI NE SMIJU OBJAVITI: Ovaj slučaj zapravo otkriva da se Srbija skriveno slaže sa postupcima Šešelja

>>> KONAČNO SE JAVIO VUČIĆ: Može li se ovo smatrati osudom Šešelja?

>>> NIJE SAMO ŠEŠELJ: Gore su me vrijeđali zastupnici Vučićeve stranke, nego radikali

Komentari

Komentari