Nedjelja, 5 srpnja, 2020

PUPOVAC PRIJAVLJEN ZA UBOJSTVO DR. ŠRETERA! Policija zaprimila do sada nepoznate dokumente

Saborski zastupnik Stevo Culej jučer je u jutarnjim satima Ravnateljstvu policije podnio kaznenu prijavu protiv Milorada Pupovca!

Na naš upit ima li to veze s Pupovčevim istupom u Saboru kada je samovoljno pozvao DORH i nazvao se ratnim zločincem, Culej je odgovorio kako to nema veze:

“Ne obraćam pažnju na njegove performanse. Ja sam još prije godinu dana u Saboru postavio pitanje u vezi ubojstva dr. Šretera i uloge Milorada Pupovca u njemu. S obzirom da mi niti nakon godinu dana nitko nije odgovorio, odlučio sam ići ovim putem”, kazao je Culej za naš portal i dodao kako je možda i dobro da je čekao jer je poiciji priložio na uvid i sasvim nove, dosad, neviđene dokumente.

“Uz sve navode koje je Slavko Degoricija iznio u svojoj knjizi o Šreterovom ubojstvu, a gdje se Pupovca konkretno sumnjiči za sudjelovanje u ovom zločinu, sada imamo i nove dokasze. Samo želim da ga inspektori konačno sjednu u stolac i postave mu konkretna pitanja. Tada mu performansi neće pomoći”, zaključuje Stevo Culej.

Autor:S.V. / Dnevno.hr


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Franck Ribery otkrio najveću nepravdu u životu a na taj način naglasio Modrićevo dostignuće
>>> NEĆE VAM SE SVIDJETI: Otkrili smo što se krije iza inicijative Jelene Veljače
>>> PAPA FRANJO: Postoji milost u Međugorju. Ne može se poreći, ljudi se obraćaju
>>> VIDEO Mandžukić: Da toga nije bilo, još bih nosio sveti hrvatski dres
>>> PRED MOJIM OČIMA SU GA UBILI: Evo zašto je plakala ‘djevojčica u plavom kaputiću’
Komentari

Komentari