Ivan Đakić (22), sin HDZ-ovog  saborskog zastupnika i predsjednika HVIDRA-e Josipa Đakića, u lipnju prošle godine otvorio je moderan hotel u Pitomači u kojemu se nalaze vinski bar i restoran te kafić. Hvalio se kako će time pomoći Turističkoj zajednici da budu ‘puni love’.

Ivan Đakić poznat je i po prijetnjama ubojstvom nagrađivanom novinaru Ivanu Žadi  koji je najveći dio karijere proveo radeći u emisiji Provjereno Nove TV, a danas surađuje s portalima Virovitica.net i Telegram.hr. Mlađem Đakiću nije se svidjelo kritičko pisanje o njegovom ocu.

Pred nekoliko svjedoka u virovitičkom kafiću navodno je rekao: “Onog Žadu ću zatući, ali ne moram ja prljati ruke. Platit ću, znam već i koga u Zagrebu da to napravi umjesto mene”

22-godišnji biznismen

Mladi poduzetnik srećom prijetnju nije ostvario, već se bacio u poslovne vode. Kako mu novca očito ne nedostaje, iako ima samo 22 godine, u Pitomači je otvorio hotel s 20 moderno uređenih soba, u kojem radi 10-ak osoba.

Sve sobe su klimatizirane i opremljene smart TV-ima, a tu je i besplatan Wi-Fi za sve goste. Hotelski restoran nudi hranu i piće iz OPG-a Đakić.

hotelu Divino se nalazi i kafić koji, zajedno s otvorenom terasom, može primiti 200 osoba. Isto tako, ponuda hotela uključuje i salu za održavanje raznih događanja čiji je kapacitet 400 sjedećih mjesta, prenosi paraf.hr

Uz veliku pečenjaru, “rodeo bika”, igralište za djecu te društvene igre, hotel gostima nudi i mogućnost rekreativnog jahanja. Bogata ponuda novootvorenog hotela Divino i restorana Hedone u budućnosti će, prema riječima direktora i vlasnika Ivana Đakića, biti upotpunjena s dva velika bazena i teniskim terenima.

Prema sudskom registru, mladi poduzetnik je prvu poslovnu godinu završio s gubitkom od 90.000 kn.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> O ČOVJEKU KOJI JE TUĐMANA NAZVAO ZLOČINCEM: Znaju li obožavatelji Zorana Ercega pravu istinu o njemu?

>>> KOMŠIĆ PRIJETI? ‘Ako se ovako nastavi, cijenu će platiti Hrvati središnje Bosne’

>>> PADRE PIO O STRAŠNOM UKAZANJU ISUSA: Uplakan, za ove svećenike govori: KRVNICI!

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!