Utorak, 24 studenoga, 2020

Pucarić: Predsjednica je školovana u Americi, zna što znači ovaj znak

Komunikacijski stručnjak Zoran Pucarić gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao lapsus koji je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izrekla tijekom gostovanja u Točki na tjedan, kad je birače pozvala da na listiću zaokruže broj 1, na kojemu se nalazi njezin protukandidat Zoran Milanović.

“I predsjednica ima iz čega crpiti svoj autoritet, ona je jedini izravno izabrani dužnosnik na državnoj razini”, rekao je Pucarić.

“Njeno obraćanje bilo koje ima težinu, ali onda se dogodi da pozove da se glasa za krivu listu, da se glasa za listu broj 1. Pa pravilo o tome da je pobjednik prvog kruga prvi na listiću za drugi krug postoji odavno. Pravilo su pisali u HDZ-u, vjerojatno zato što je ideja bila da će imati prednost u drugom krugu. To je morala znati”, kazao je.

“OK, to je ispravila pa je rekla pogriješila sam, krivo su mi rekli, ali nije opravdanje krivo su mi rekli. Onda kaže glasajte za listu broj dva i pokaže ovako rukom. To nije Viktorija, ona je školovana u Americi, ona zna što znači koji znak”, rekao je Pucarić.

Komentari

Komentari