PSIHOPATI U VINKOVCIMA: Psiću odrezali šape i rep, pa ga objesili

Podijeli

Udruga za zaštitu životinja Rocco Vinkovci danas je objavila na svome Facebook profilu kako je pronađen obješen pas u šumi kojemu su odrezane prednje šape i rep.

Navode i kako su radnici iz šumarije psa skinuli sa špage kao i da je pas živ te da hitno za njega trebaju smještaj nakon što mu bude ukazana pomoć kod veterinara. Prema riječima Tanje Glujić iz Udruge Rocco pas je zaprimljen u stacionaru ambulante.

– Mlad je. Bio je obješen. Zadnjim nogicama je tek doticao tlo ali ne bi imao snage još dugo. Rep jeste odrezan, šapa nije ali je bio traume. Oguljena je i djeluje deformirano. Ide na RTG, sanirati će ranu pa ćemo potom imati više informacija koje vam, možemo proslijediti, rekla je Glujić koja je obećala kako će naknadno proslijediti i fotografije ozlijeđenoga psa.

U učestalim iživljanjima nad životinjama ovo je svakako jedan od težih slučajeva. Ostaje se vidjeti hoće li policija pronaći ove monstrume. Mi se nadamo da hoće – i da će dobiti što zaslužuju! Za nekog tko se može tako iživljavati na nemoćnoj i nedužnoj životinji jednostavno nema pravog naziva!

Komentari

Najnovije