Utorak, 11 kolovoza, 2020

PROVOKACIJA KOJU SVIJET TRPI: Karadžić poručio – Srpski narod i ja svejedno smo vas pobijedili 

Nakon što je dobio doživotnu zatvorsku kaznu za zločine počinjene u BiH, Radovan Karadžić oglasio se preko svog odvjetnika. Ratni zločinac niti jednom rječju ne žali za žrtvama njegove vojske u BiH

Isprika majkama Srebrenice? Grižnja savjesti? Ma kakvi. Radovan Karadžić i nakon doživotne robije i dalje je uvjeren kako je u Srebrenici više od 8000 ljudi ubijeno 1995. godine spletom okolnosti, ne njegovom krivnjom.

– Srpski narod i ja zajedno s njim smo svejedno pobijedili – poručio je preko svog odvjetnika ratni zločinac Radovan Karadžić, jučer osuđen na doživotnu robiju na Haškom sudu.

– Republika Srpska je stvorena, a srpski narod slobodan je u vlastitoj državi. Žrtva koju ja podnosim je manja od drugih. Hiljade i hiljade mladića je svojim životima izgradilo Republiku Srpsku. Mnogi su postali ratni invalidi. Najveće žrtve su podnijele majke, čiji su sinovi, najčešće sinovi jedinci, dali život za slobodu srpskog naroda. To su istinske žrtve – rekao je čovjek osuđen za pokolj u Srebrenici, prenosi 24sata

Ni najmanju grižnji savjesti nije pokazao “Koljač iz Bosne”, kako su ga svjetski mediji prozvali nakon masovnog ubojstva više od 8000 muslimana u Srebrenici.

– Nismo se predavali ni kad je bilo daleko teže, pa ni ovako utamničen neću nikada prestati da se borim za istinu o našoj pravednoj borbi u ratu koji nam je nametnut i u kom su stradala sva tri naroda. Svaki rat, naročito građanski, izrodi počinjene zločine koje je naša država, ako je znala, osuđivala i procesuirala. Mi smo se časno borili za slobodu i jednakost srpskog naroda u Bosni i Hercegovini. Zato uvijek i svuda budimo dostojanstveni, ne mrzimo druge i ponosno čuvajmo ono što je iznad nas – kaže osuđeni ratni zločinac.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Lijepe vijesti u obitelji Šimunić: Joe i Christina ponovno će postati roditelji
>>> NEVJEROJATNO Odvjetnik krvnika Karadžića otkrio tko je financirao njegov bijeg
>>> Dr. Ante Nazor: U presudi Karadžiću ima jedan veliki problem
>>> Kako neki mediji pokušavaju Hrvatskoj podmetnuti ubojicu s Novog Zelanda, ljubitelja četništva
Komentari

Komentari