Utorak, 14 srpnja, 2020

“Protiv HDZ-a po cijenu da nikad više ne vidim Sabor”

Zastupnik u Hrvatskom saboru i šef HSS Krešo Beljak pozvao je na zastupnike HDZ-a da ponovno pročitaju mailove bivše ministrice gospodarstva Martine Dalić i “pokušaju uvidjeti što se zaista dogodilo”.

“Ovo što se dogodilo u Hrvatskoj u proteklih pad dana može se okarakterizirati samo jednom rječju, a to je – sramota”, rekao je Beljak i ispričao kako mu je nepoznata gospođa na ulici rekla da se u 27 godina u Hrvatskoj “nagledala svakavih svinjarija”, ali da je po otkriću mailova Martine Dalić prvi put bila tužna.

Beljak je apelirao na zastupnike većine u Saboru da još jednom pročitaju mailove i “pokušaju uvidjeti što  se zaista dogodilo”.

“A dogodila se neviđena pljačka pod pokroviteljstvom i znanjem samog premijera. Ne može više reći da nije znao. Znao je! On je najgore što se HDZ-u dogodilo u 27 godina, a konkurencija je bila uistinu velika. Velika konkurencija za nadmašiti sve one koji su štetili Hrvatskoj više nego četnici i Turci zajedno. To je napravila stranka koju neću više nazivati strankom nego sektom. Zastupnici HDZ-a neka dokažu da nisu sekta i sruše Vladu”, pozvao je Beljak prenosi N1

“Kad ste tako hrabri, izađite na izbore i vidite što će vam reći vaši birači, javnost i građani”, poručio je sa saborske govornice.

“Dosta je bilo, doista je gotovo, vrijeme je za izbore. Ja ću glasati protiv HDZ-a po cijenu da više nikad ne vidim Sabora”, zaključio je Beljak.

Komentari

Komentari