Utorak, 26 svibnja, 2020

Prosinečki ga izbacio, a Vranješ mu odgovorio: ‘Slušaj, druže…’

Skandalima sklon Ognjen Vranješ kojeg je u zvijezde vinula navodna afera s pjevačicom Jelenom Karleušom izbačen je iz reprezentacije BiH.

– Sam je sebe diskvalificirao. Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere… Ne, to tako ne ide – izjavio je, između ostalog, izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki za agenciju Anadolu i dodao:

– Istina, imat ćemo zbog toga problema, igrao je vrlo dobro na poziciji desnog beka te se nadam da ćemo što prije pronaći adekvatnu zamjenu, prenosi večernji

Nakon toga, na društvenim mrežama oglasio se i izbačeni Vranješ.

– Slušaj, druže, budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ, moraš da se boriš. Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih… – objavio je Vranješ na Instagramu pjesmu “Druže” grupe Beogradski sindikat.

Vranješ je ušao u sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima, onda je tetovirao granice Republike Srpske i lik četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata. Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> NOVI DETALJI U SLUČAJU UBOJSTVA KOJE JE PRESTRAVILO MEĐIMURJE: Smiljana je sada okrivljenica, potvrđen uzrok smrti
>>> IZNENADITI ĆE TE SE, ZNATE LI KOME JE LAGERFELD OSTAVIO SVOJE BOGATSTVO? ‘Da mi zakon dopušta, oženio bih je’
>>> PLAĆA VEĆA OD 7000 KUNA, ALI OVAJ POSAO NE ŽELI RADITI NITKO: ‘Ni jedan nije izdržao dulje od nekoliko dana’
>>> STRAVA U MUENCHENU: Hrvat na gradilištu ubio kolegu pa sebe
Komentari

Komentari