Petak, prosinac 13, 2019

PRONAĐENA ŽENA KOJA JE U SUBOTU NESTALA NA PUTU ZA BERLIN: Njezina kćer nedugo nakon objave izbrisala profil na Facebooku

Zagrepčanka Željka Mendek, koja je u subotu nestala na putu za Berlin, pronađena je u četvrtak u kasnim večernjim satima na autobusnom kolodvoru u Beču, obavijestila je širu javnost na svom Facebooku njezina kći Ivana. Svoj je profil nakon te objave brzo i trajno uklonila, piše portal Croexpress.

Podsjećamo, Ivana je u nedjelju prijavila policiji majčin nestanak, a obavijest je objavila i na društvenim mrežama u grupama koje povezuju Hrvate koji žive izvan Republike Hrvatske.

Ivana je navela da je njezina majka iz Zagreba u subotu uoči Uskrsa krenula na put prema Berlinu. Ukrcala se na FlixBus na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru, no u Berlin nije stigla. U nedjelju je prijavila majčin nestanak, a kako ni hrvatska ni njemačka ni austrijska policija još nije bila obitelji pružila nikakve informacije, obavijest o nestanku kći je objavila i na Facebooku te je podijelila po raznim grupama u nadi da će doći do kakve informacije.

Također je navela da je majka nešto prije Beča bila u kontaktu sa svojom sestrom, a kćer Ivanu osobno je pokušala dobiti preko Messengera jedne gospođe iz autobusa koju je naknadno kontaktirala jer je zahtjev za poruku u Messengeru stigao kasnije. Gospođa je Ivani rekla da joj je mama izašla u Beču, no nije sigurna je li se udaljila s kolodvora ili je bila samo na stanci dok je autobus stajao. Od tada joj se izgubio svaki trag.

>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PODUZETNICI NAPUŠTAJU NAJVEĆI GRAD U NAJRAZVIJENIJEM DIJELU DRŽAVE: ‘Nema mušterija, gubici se samo gomilaju’
>>> Znanstvenici tvrde: Hrvatska se za nekoga NAMJERNO PRAZNI; uskoro kreće ZAMJENA STANOVNIŠTVA!
>>> Jürgen Klopp se zbog ovoga divi Dejanu Lovrenu; trener otkrio nešto što je malo tko znao o hrvatskom braniču
>>> Evo zašto Hrvati ne smiju sudjelovati u srpsko-bošnjačkim ratnim pripremama
>>> Vozači, pripremite se na drakonske kazne! Već ovoga ljeta prekršaj bi vas mogao koštati 20 tisuća kuna
Komentari

Komentari