Petak, 10 srpnja, 2020

Promet pojačan na većini cesta u smjeru mora

Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane, u priobalju, kao i na većini cesta u smjeru mora, izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog pojačana prometa HAK savjetuje vozačima da održavaju sigurnosni razmak između vozila i moli ih za strpljenje.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac: kod naplatnih postaja Zagreb istok u smjeru Bregane (zapada) pojačan je priljev vozila. Kolona je duga oko kilometra.

Priljev vozila pojačan je i na Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija u smjeru Republike Slovenije.

Granični prijelazi (GP) Dvor i Vitaljina otvoreni su samo za promet putnika i osobnih vozila, a na GP Gunja zbog nestabilnosti mosta zabranjen je promet za teretna vozila i autobuse.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

U većini krajeva vruće

Pretežno sunčano te u većini krajeva vruće, a ujutro i prijepodne na istoku zemlje mjestimice će biti prolazno umjerene naoblake, prognoza je Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za nedjelju.

Vjetar će biti slab, poslijepodne na Jadranu do umjeren jugozapadni i zapadni, a prema otvorenome moru i sjeverozapadni. Najviša temperatura zraka bit će između 28 i 32 stupnja Celzijusa. Hina

Komentari

Komentari