fbpx
Subota, listopad 19, 2019

PROGOVORILA PROSTITUTKA KOJA SE UDALA ZA BORCA ISIS-a: ‘Prvu noć proveli smo u sobi za mučenje, lanci i krv posvuda…’

‘Smjestili su nas u sobu koja je prije služila kao prostorija za mučenje. Tamo su lanci visjeli sa stropa, krv je još uvijek bila na zidovima. Bilo je strašno’, opisala je svoju prvu bračnu noć s jednim od boraca Islamske države

Bivša njemačka prostitutka Derya O. (26) trenutačno se nalazi u pritvoru u Njemačkoj zbog svoje povezanosti s teroristima. Otkrila je kako se udala za borca Islamske države i kako je njezina prva bračna noć s borcem ISIS-a bila u prostoriji za mučenje punoj tragova krvi, piše Daily Mail. 

Napustio je i svojeg voljenog psa
Derya potječe iz obitelji turskog podrijetla koja je živjela u Njemačkoj. Kako je sama rekla, ona je kao vrlo mlada djevojka upala u loše društvo. Naime, nekoliko godina bila je djevojka predsjednika lokalne podružnice motorističke bande Hells Angels i bivala je sve nezadovoljnija svojim životom. U tom je razdoblju na internetu upoznala Maria Sciannimanica, Nijemca koji se prebacio na islam i kojoj joj je ispričao sve o životu u Islamskoj državi.

Rekao joj je o svojem preobraćenju na ono što je on nazvao “pravim vjerovanjem”, te joj je kazao kako je čak napustio svojeg voljenog psa Lunu jer se psi smatraju “nečistima” te se preselio u Siriju.

Kada joj je ispričao da on nije oženjen, ona mu je odgovorila: “U redu, onda ćemo se mi vjenčati.”

‘Izgledao je tako dobro’

Samo dva mjeseca kasnije, Derya je napustila Njemačku kako bi otputovala u Tursku preko čije je granice bila prokrijumčarena u Siriju. “Kada sam vidjela Marija prvi put u vojnoj uniformi s bradom i oružjem, izgledao je tako dobro”, izjavila je 26-godišnjakinja i ispričala kako su oni proveli prvu noć u ISIS-ovoj prostoriji za mučenje.

“Smjestili su nas u sobu koja je prije služila kao prostorija za mučenje. Tamo su lanci visjeli sa stropa, krv je još uvijek bila na zidovima. Bilo je jako strašno,” kazala je Njemica koja tvrdi kako ona nije imala previše zajedničkoga s izopaćenom interperetacijom islama koju je zagovarao ISIS te kako nije željela ništa od toga.

‘Bio je jako drago ljudsko biće’

“Željela sam pomagati djeci Sirije”, izjavila je. Ona i Sciannimanica preselili su se u Irak gdje se 2015. godine rodio njihov sin. Međutim, kako su se kontinuirano svađali vrlo brzo je došao kraj njihovoj vezi. Odmah nakon prekida, 26-godišnjakinja je dobila ponudu za brak od Denisa Cusperta, bivšeg repera poznatog i kao “Deso Dogg” koji je postao najpoznatiji terorist Islamske države njemačkog podrijetla, danas.hr

“Često je dolazio u naš dom. Bio je jako drago ljudsko biće,” rekla je Deryja o Cuspertu koji je ubijen u siječnju 2018. u napadima zračnih snaga u Siriji. Međutim, odbila se udati za njega  te je umjesto toga odlučila postati druga žena ISIS-ovog zapovjednika belgijskog podrijetla Abua Salahuddina.

‘Bože, kakvu lošu sreću imam s muškarcima’

“Sve je bilo dobro prije nego što je ozlijeđen u napada drona. Od posljedica tog napada umro je dva mjeseca kasnije. Bože, kakvu lošu sreću imam s muškarcima. Svi oni koji su oko mene, umru”, izjavila je Derya O.

Nakon što je Salahuddin umro, vratila se prvom mužu, Mariju Sciannimanici, kojeg su suborci optužili da je špijun. Nakon vrlo brzog suđenja je smaknut. Kada su ga tek uhitili i počeli mučiti, Derya je pobjegla s područja Islamske države uz pomoć krijumčara ljudima zahvaljujući kojima je dospjela na turski teritorij gdje je i uhićena.

Turska ju je izručila Njemačkoj u ljeto 2017. godine te se nalazi u pritvoru kao jedna od petero njemačkih državljana koji su napustili Njemačku kako bi otišli u Siriju.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> VUČIĆ: Albanci čekaju povoljan trenutak za napad na sjever Kosova
>>> Dan Vojske Republike Srbije u Mimari – skandal i sramota
>>> Svećenik usred crkve postavio mrtvački sanduk, a ono što se u njemu nalazilo šokiralo je vjernike!
>>> NEĆETE VJEROVATI: Znate li koliko godina ima najmlađi korisnik partizanske mirovine?
Komentari

Komentari