Srijeda, 8 srpnja, 2020

PROGOVORILA DJEVOJKA KOJA JE NAČELNIKA OPĆINE I BIVŠEG HDZ-OVCA OPTUŽILA ZA SILOVANJE: Opisala mučne scene u vatrogasom domu

Optužnicu za silovanje protiv načelnika Općine Lasinja Željka Prigorca potvrdio je DORH, a Prigorac tvrdi da ništa od toga nije istina

Snježana Knežević govorila je videovezom iz Njemačke za RTL-ovu Potjeru i opisala slučaj tijekom svoga posjeta Lasinji na blagdan Velike Gospe, kada ju je, prema njezinim riječima, silovao načelnik Općine Lasinja Željko Prigorac.

​”Od tog čovjeka to nikad ne bih očekivala, čak mislim da sam se možda mogla i obraniti da sam to očekivala, no bila sam u šoku. Mislila sam da ako je sjeo za moj stol da sam zaštićena u svom selu. To je načelnik, ja sam zaštićena”, kazala je za RTL.

“Jednostavno, bila sam u šoku. Ne bi mi palo na pamet da je uzoran i moralan čovjek u stanju napraviti tako nešto. Nema šanse. Uglavnom, čovjek me odgurao, jer imam svega 50 kilograma, nije me problem odgurati. Odgurao me u tu prostoriju, to je nekakav njihov ured u vatrogasnom domu. Držao me za ruke i za leđa, iskoristio je moju slabost”, rekla je Snježana.

Pronađeni su tragovi sperme

Optuženi načelnik općine Lasinja Željko Prigorac pred kamere RTL-a nije htio, a u telefonskom razgovoru tvrdi da je cijela priča laž. “Tvrdim milijun posto da laže. Ne znam za njezine motive, ne ulazim u to, ne želim ulaziti uopće u to jesu li političke naravi, jesu li osobne prirode, jesu li onakve ili ovakve”, rekao je načelnik općine Prigorac.

U optužnici za silovanje koju je potvrdilo Državno odvjetništvo iz Karlovca stoji da su na mjestu koje je Snježana Knežević opisala kao mjesto silovanja nađeni tragovi DNK. U optužnici koju potpisuje zamjenik županijskog državnog odvjetništva Željko Brkljačićstoji:

“Da je njezin iskaz istinit, vidljivo je iz činjenice da je očevidom na mjestu događaja u vatrogasnom domu, u prostoriji koju je ona opisala kao mjesto počinjenja kaznenog djela, a ni sam okrivljenik u svojoj obrani ne negira da je bio u toj prostoriji, pronađen jedan biološki trag koji sadrži DNK okrivljenika Željka Prigorca, kako je to utvrđeno biološkim vještačenjem, pa taj trag ustvari predstavlja i ostatak sjemene tekućine okrivljenika, što potvrđuje iskaz oštećene da je okrivljenik, nakon što je izvadio svoje spolovilo iz njezinog, svršio negdje na stol ili pod”.

Prigorac je na posljednjih dvama izborima pobjeđivao kao kandidat HDZ-a, no iz te stranke kažu kako već neko vrijeme nije član stranke. Koliko dugo i iz kojeg razloga – nije odgovoreno.

Cijelu priču možete pročitati i pogledati OVDJE.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Žestoka kritika na račun Zidanea: Tjeraš iz Reala jednog od najboljih na svijetu…
>>> POLICIJA PRIMA PANIČNE POZIVE GRAĐANA: Na Facebooku kruži nova sofisticirana prijevara, pazite na ovo!
>>> TKO JE TU LUD?! Zašto je Juventus odlučio ovako postupiti s Marijom Mandžukićem?
>>> KARADŽIĆ POD ISTRAGOM, U ZATVORU NAPRAVIO JEZIV PREKRŠAJ: Pronašao način kako da se obrati javnosti
>>> Predsjednica posjetila Bleiburg i Hudu jamu
Komentari

Komentari