Četvrtak, 28 svibnja, 2020

Procurila ‘fotka’ parova: Je li ždrijeb Lige prvaka namješten? 

Društvenim se mrežama proširila fotografija na kojoj su parovi četvrtfinala Lige prvaka. Navodno ju je slučajno objavio jedan od Uefinih direktora, brzo ju je maknuo, ali dokazi su uspjeli ostati sačuvani

Nova sezona Lige prvaka, nove teorije o namještenom ždrijebu.

Prije izvlačenja parova četvrtfinala društvene mreže bruje o namještenom ždrijebu, a za sve je kriv jedan od Uefinih direktora koji je slučajno objavio gotografiju s parovima, prenosi 24sata

Brzo je shvatio što je napravio i odmah je izbrisao svoj tvit. Ali bilo je prekasno jer su mnogi uspjeli na vrijeme spremiti njegovu fotografiju.

Sudeći prema objavljenom papiru, parovi će biti:

  • Liverpool – Ajax
  • Manchester United – Tottenham
  • Juventus – Porto
  • Barcelona – Manchester City

Ždrijeb četvrtfinala počinje u 12 sati u Uefinu sjedištu u Nyonu i tada ćemo vidjeti ima li u ovome istine ili je netko prodao običnu ‘patku’ navijačima.

Iako nema ni nositelja ni nenositelja, a klubovi iz iste države napokon mogu međusobno igrati, ipak je riječ o poludirigiranom izvlačenju jer Manchester City i Manchester United zbog sigurnosnih razloga ne mogu igrati u istom tjednu svoju domaću utakmicu. Kada bi se to dogodilo, premještana bi bila utakmica slabije rangiranog u domaćem prvenstvu, Uniteda.

Komentari

Komentari