Četvrtak, 4 lipnja, 2020

Pročitajte što je izbornik Srbije rekao nakon što je doznao da može igrati s Hrvatima

– U grupi u koju mi možemo upasti favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nijemci, ali uvijek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje

Hrvatska nogometna reprezentacija će na Europskom prvenstvu 2020. igrati u skupini D s Engleskom i Češkom te pobjednikom playoffa između Srbije, Škotske, Norveške i Izraela. Utakmice se igraju u Londonu i Glasgowu.

Odlučeno je tako na jučerašnjem ždrijebu u Bukureštu nakon kojega se oglasio izbornik Srbije Ljubiša Tumbaković. Srpski izbornik ne smatra da je Hrvatska favorit skupine iako smo viceprvaci svijeta.

– Čini mi se da su skupine vrlo ujednačene. U grupi u koju mi možemo upasti favorit je Engleska. Možda se izdvaja grupa u kojoj su Portugalci, Francuzi i Nijemci, ali uvijek se jedna tako formira da privuče najviše pažnje. Mislim da je kvaliteta ravnomjerno raspoređena pa će biti dobrih i uzbudljivih utakmica – rekao je Tumbaković za Sportski žurnal.

A što kaže da moguću utakmicu s Hrvatskom?

– Prvo skoči, pa reci hop. Moramo proći baraž da bismo pričali o bilo čemu drugom – rekao je Tumbaković.

Ranije se o trećem protivniku u skupini oglasio i naš izbornik Zlatko Dalić.

– Nepoznavanje trećeg suparnika u skupini malo otežava pripremu, no vidjet ćemo tko će proći u ožujku. Tko god prođe, bit će nezgodan, no posebno bi nezgodni mogli biti Škoti kao domaćini u Glasgowu, a Srbija također ima dobru reprezentaciju – kaže Dalić.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Pitanja iz Domovinskoga rata nad kojima se treba zamisliti!
>>> Real dovodi zamjenu za Luku Modrića: Igrač vrijedan 250 milijuna eura stiže debelo ispod cijene, a možda i potpuno besplatno
>>> Evo što bahati Englezi pišu o vatrenima i Luki Modriću
>>> IZAŠAO JE IZ SINDIKATA: Profesor s Ekonomskog fakulteta objasnio zašto ne podržava štrajkaše
Komentari

Komentari