Subota, 6 lipnja, 2020

Privremeno zatvoreni određeni granični prijelazi između BiH i Srbije

Granična policija BiH izdala je obavijest u kojem stoji da se zbog novonastale situacije koja se odnosi na širenje korona virusa privremeno zatvaraju određeni granični prijelazi sa Srbijom.

Kako je istaknuto, Granična policija BiH obaviještena je od predstavnika nadležnih organizacijskih postrojbi MUP-a Republike Srbije da će od 12. ožujka od 7 sati privremeno do daljnjeg biti zatvoreni Granični prijelazi za pogranični promet Mali Zvornik (na području BiH GP PGP Zvornik) i MGP Brasina – željeznička stanica u unutrašnjosti područja R. Srbije (na području BiH MGP Zvornik – željeznički granični prijelaz), u nadležnosti Postrojbe granične policije Zvornik.

Od danas će privremeno do daljnjeg biti zatvoren i Granični prijelaz za pogranični promet Priboj (na području BiH GP PGP Mokronozi) i Most u Carevu Polju (na području BiH prema Sporazumu u sastavu MGP Uvac) u nadležnosti Postrojbe granične policije Višegrad.

Također, privremeno će do daljnjeg biti zatvoren i Granični prijelaz za pogranični promet Jamena – skelski granični prijelaz (na području BiH GP PGP Donje Crnjelovo) u nadležnosti Postrojbe granične policije Bijeljina, saopćeno je iz Granične policije BiH./HMS/

Komentari

Komentari