FaH

Privedene tri osobe iz Zagreba i jedna iz Vukovara zbog napada na dvojicu mladića srpske nacionalnosti

Podijeli

Peti dan od fizičkog napada na dvojicu Vukovaraca, koji se dogodio u četvrtak oko podneva u samome središtu grada, PU Vukovarsko-srijemske županije izvijestila je da su proveli kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, 24-godišnjakom i 23-godišnjakom iz Zagreba te 24-godišnjakom iz Vukovara, za koje se sumnja da su 14. svibnja počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 24-godišnjaka iz Vukovara. Kako navode iz PU, oni su u nedjelju predani uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, uz napomenu da se kriminalističko istraživanje nastavlja i daje. Interesantno je i kako je PU u današnjem policijskom istraživanju navela da je 24-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede iako su u petak, u svome redovitom priopćenju, naveli kako je ista ta osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, prenosi večernji list

Zbog svih tih događaja u Vukovaru su pojačane ophodnje policije. Prema neslužbenim informacijama, koje policija nije iznijela, tijekom vikenda privedeno je bilo više mladića hrvatske i srpske nacionalnosti. Navodno se poslije fizičkog napada na dvojicu mladića srpske nacionalnosti pripremao i uzvrat do kojega, na sreću, nije došlo. Ipak, atmosfera je pomalo napeta, a da nije sve normalno, pokazao je i vlasnik jednoga ugostiteljskog objekta koji se nalazi u središtu grada koji je zatvoren do daljnjeg. Kako nam je rečeno, u njemu su se preko vikenda okupljali pojedini mladići kako bi napali nekoga ili bili napadnuti od druge strane. Treba znati i da se čelnici grada do danas nisu oglasili u povodu tih najnovijih događaja u Vukovaru.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠOK U MOSTU! Napustila ih još jedna istaknuta članica: Neće ići na izbore
>>> HRABRI ISTUP SARAJEVSKOG PROFESORA: “CRNA LEGIJA formirana je u “antifašističkom” Sarajevu, a 2010. je Sarajevo uguralo ustaše na vlast i dalo im ulice”
>>> USKORO I U HRVATSKOJ!? Svaka odrasla osoba dobiti će mjesečno 462 eura, Španjolska pokreće veliki eksperiment
>>> DOBROVIĆ ISTUPIO IZ MOSTA: “Način na koji su prekinuti pregovori sa Škorom sve govori, sve svelo na trojicu ljudi iz okolice Metkovića…”
Komentari

Najnovije