Ponedjeljak, 6 srpnja, 2020

PRIMITIVAC: Društvene mreže zgrožene Jandrokovićevom objavom!

Tijekom svojeg gostovanja u HRT-ovoj emisiji ‘Nedjeljom u 2’ filozof i književnikl Nino Raspudić otkrio je kako se pridružuje Mostu i kako ne zna na kojoj će izbornoj jedinici biti jer lovi  – Gordana Jandrokovića. Nije trebalo dugo čekati na reakciju političkog tajnika HDZ-a koji je gostovanje komentirao na svojem Facebook profilu.

“Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece… s istom ženom” – naveo je u statusu otvoreno aludirajući kako Raspudić ima jedno dijete s prvom ženom, a jedno s drugom.

Društvene mreže su se užarile zbog Jandrokovićevih riječi. Mnogi su komentirali kako je prije samo nekoliko dana javnost je bila zaprepaštena zbog riječi koje mu je uputio predsjednik SDP-a Davor Bernardić zbog kojih je i sam Jandroković najavio tužbu, samo kako bi sam iznenadio sa svojim riječima.

– Ovo je nisko i jadno. Neki dan smo prozivali Beru zbog primitivne retorike prema Jandrokoviću i sad ovo od Jandrokovića – ustvrdila je poznata novinarka Iva Puljić Šego.

– Kakav fajt na pseudo-desnici  Jandroković poteže teško oružje…. Sljedeća runda: DNA analize očinstva…. Uf, a ja tek jučer otkrio Raspudićevu aferu – komentirao je Oleg Maštruko

– Na izborima ćemo biti sukandidati, svaki sa svojom opcijom, a protiv zajedničkog protivnika! O mnogim stvarima isto mislimo, a o nekima potpuno različito! I to tako treba biti! Tumačit ćemo svoje ideje, ali pristojno, argumentirano i dostojanstveno! To je utakmica protiv tisuća kloniranih Jandrokovica, ekipe koja ne preza i od najnižih primitivnih udaraca kako bi održala svoje sinekure i klijentelistički kartel! Zato je ultimativno potrebno srušiti ih! Sad’ ili nikada! – naveo je Igor Peternel.

Komentari

Komentari