Umirovljen je 2017., a posljednje radno mjesto bilo mu je u Zrakoplovnoj bazi Pleso. “Počivao u miru Božjem prijatelju”, napisali su suborci.

Prilikom rušenja stabla u šumi kod Drnja u Koprivničko-križevačkoj županiji poginuo je 58-godišnji muškarac. Jučer oko 12.15 sati prilikom obrezivanja stabla vrbe na visini od tri metra udarila ga je grana i od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja.

U županijskoj Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata objavili su da je “nesretnim slučajem preminuo u 58. godini Damir Krasić, bojnik u miru”. Od ljeta 1991. je kao član štaba Teritorijalne obrane Koprivnica aktivno sudjelovao u stvaranju ZNG-a Koprivnice, a kasnije i 117. brigade.

Umirovljen je 2017., a posljednje radno mjesto bilo mu je u Zrakoplovnoj bazi Pleso. “Počivao u miru Božjem prijatelju”, napisali su suborci.

”Danas je nesretnim slučajem preminuo u 58.godini DAMIR KRASIĆ, bojnik u miru.
Bojnik Krasić je od ljeta 1991. god kao član štaba TO Koprivnica aktivno sudjelovao u stvaranju ZNG Koprivnice i kasnije u personalnom djelu i 117.brigade .
U svojoj dugogodišnjoj časničkoj vojnoj karijeri , kao djelatni časnik obnašao je niz odgovornih personalnih dužnosti u 117.br HV, 117.d.p, 667.PO trbr a umirovljen je 2017.god. sa zadnjim radnim mjestom na Zrakoplovnoj bazi Pleso.
Obavijest o datumu, vremenu i mjestu posljednjeg ispraćaja slijedi po dobivanju iste….
Počivao u miru Božjem prijatelju…………….”

stoji na facebook stranici UDVDR RH – Podružnica Koprivničko-križevačke županije

TUŽNA VIJEST
Danas je nesretnim slučajem preminuo u 58.godini DAMIR KRASIĆ, bojnik u miru.
Bojnik Krasić je od ljeta…

Objavljuje UDVDR RH – Podružnica Koprivničko-križevačke županijeČetvrtak, 7. ožujka 2019.

KOmentari
Prati nas i ne propusti ekskluzive!