Petak, 13 prosinca, 2019

PRIJETNJA? Netko je bacio eksplozivnu napravu blizu vile Jelene Karleuše!?

Policija tvrdi da naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla nekoga ozlijediti

Nepoznati napadač je bacio eksplozivnu napravu u naselju u kojem je smještena i vila pjevačice Jelene Karleuše. Građani su pozvali policiju koja je zatim ustvrdila da je eksplozivna naprava napravila štetu na fasadi i dijelu unutrašnjosti jedne vile. Policija je preuzela snimke nadzornih kamera, uzela otiske i izvještaj koji je proslijedila tužiteljstvu. “Bomba je bačena u gluho doba noći pa je jasno da je napadač ovime želio poslati poruku upozorenja”, rekao je izvor.

Karleuša tvrdi da je sve laž

Stanari susjednih vila pozvani su na razgovor u policiju, a bit će pozvana i Jelena, najviše zbog posla kojim se bavi. “Pjevačica nije prijavila policiji bilo kakve prijetnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim smjerovima. Istražuje se je li naprava možda bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, ona je prva na listi zbog posla kojim se bavi i zato što je javna osoba”, objasnio je izvor.

Policija kaže da naprava nije imala veliku razornu moć, ali da je mogla nekoga ozlijediti. Karleuša nije htjela komentirati ove navode, ali je kasnije na svom Instagramu demantirala da je bomba bačena u njezinom naselju. “Laž”, kratko je komentirala.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> ŠKORO RAZBIO PUPOVČEVE LAŽI: Objavljeni dokumenti, hoće li tužiti srpske Novosti?
>>> ISPLIVALA SPORNA FOTOGRAFIJA NOVE MINISTRICE: Pogledajte što je radila u mlađim danima
>>> BOŠNJAČKI NOVINAR ŽESTOKO NAPAO HRVATSKI TURIZAM: ‘Tko bi normalan birao Hrvatsku?
>>> OPREZ! POLICIJA UPOZORAVA: Osječanki izvan Hrvatske oduzeli osobnu i čeka je kazna do 5000 kuna
Komentari

Komentari