Zagreb, 22.11.2020 - Svečana premijera dugometražnog dokumentarnog filma "Kumek" kojeg je redatelj Dario Juričan posvetio dugogodišnjem zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću . Na fotografiji Milan Bandić, gradonačelnik Geada Zagreba o kojemu je film Kumek, pojavio se prije projekcije, pozdravio sa Dariom Juričanom, i nakon toga napustio Studentski centar. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA: Bandić uzvratio Juričanu

Podijeli

Tijekom gostovanja u emisiji Nedjeljom u 2, Dario Juričan prozvao je zagrebačkog gradonačelnika. Nedugo nakon, uslijedila je reakcija Milana Bandića.

Prije tjedan dana održana je premijera filma ‘Kumek’ u režiji Daria Juričana. Dokumentarac je treći dio filmskog ciklusa ‘Gazda’, a glavni akter ovog dijela je zagrebački gradonačelnik Bandić.

Juričan je u emisiji potvrdio da je Bandić došao na premijeru filma, no da se zadržao samo u predvorju kina, ljuljao se i jedva govorio.

“To je jedan jezivi zombi, dobro da je živ. Poklonio sam mu knjigu koju nije htio uzeti. Tutnuo mi je 70 kuna koliko knjiga stoji. Prije toga sam mu dao džin i ako idemo po toj njegovoj seljačkoj logici, duguje mi 240 kuna. Začudilo me to što ne zna ni poklon primiti”, izjavio je Juričan u emisiji.

Nije prošlo mnogo vremena da stigne reakcija od gradonačelnika Bandića.

“Ovim ginom, koji mi je za rođendan poklonio moj nesuđeni imenjak, nazdravit ću u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja”, napisao je Bandić u svojoj Facebook objavi.

Komentari

Najnovije