Subota, 11 srpnja, 2020

PREKINUTA UTAKMICA: Srbi veličali ratnog zločinca Ratka Mladića

Nogometni susret četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Radnika i Borca nakratko je prekinut u drugom poluvremenu zato što su navijači gostujućeg kluba skandirali ime osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, piše Klix.ba.

U 67. minutu susreta u Bijeljini glavni sudac utakmice Zoran Grbić je prekinuo meč i poslao igrače van terena zbog nesportskog skandiranja.

Navijačka grupa “Lešinari” skandirala je ime Ratka Mladića, iako ih je službeni spiker upozorio da to ne rade. Oni su nastavili skandirati, pa je Grbić prekinuo utakmicu.

U tom trenutku intervenirao je i kapetan Borca, Stojan Vranješ, koji je otišao pred Lešinare, i zamolio ih da prestanu kako bi se utakmica mogla odigrati do kraja. Poslušali su ga i prestali skandirati pa je susret nastavljen. Prekid je trajao nekoliko minuta.

Incident se dogodio i na utakmici između Čelika i Željezničara. Susret je prekinut u 56. minuti zbog velike bakljade. Ništa se nije vidjelo od gustog dima, a potom su uslijedile nemile scene, piše Klix.ba.

 

Navijači Čelika počeli gađati su trenera gostujuće ekipe Amara Osima tvrdim predmetima. Prema njemu su letjele staklene flaše, upaljači, ali i jedan hamburger.

Sudac Elvis Mujić je poslao igrače u svlačionicu, a službeni spiker je upozorio da će susret biti trajno prekinut ukoliko na teren padne još jedan predmet sa tribina. Nakon petnaestak minuta susret je nastavljen.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> Pronašla je 72 tisuće eura i vratila ih vlasniku, a ovakvoj nagradi se nije nadala
>>> ČUDO: Cijeli auto izgorio, osim Biblije!
>>> ZAKON PREDVIĐA DO TRI GODINE ZATVORA: Zaustavi li vas policija, jedno je strogo zabranjeno
>>> Kolinda se potpuno razotkrila! Gubi izbore: Ovo su detalji kojima je pokazala koliko je očajna
Komentari

Komentari