Snimka zaslona - Jadranka Barjaktarović

Predsjednik Udruge veterana Tigrova: “Pupovac je u službi tzv. domoljubnog krila jedne te iste partije”

Podijeli

Ilija Vučemilović Šimunović, koji je od Tome Medveda preuzeo vođenje Udruge veterana Tigrova, Prve gardijske brigade, ostavio je facebooku status u kom kaže kako je Pupovac najmanji problem Hrvatske. Status prenosimo u cijelosti:

“Da…Pupovac je najmanji problem Hrvatske danas on je upravo u službi tkz domoljubnog krila jedne te iste partije i od prigode do prigode se javlja zagađuje društvo po zadaći…fašistima. ..ustašama nezavistom državom ..ugroženosti kao i ovi dana jednako u toj i takvoj zadaći jedan vele ugledni predstavnik branitelja naravno dugogodišnji čelnik ratnih vojnih invalida koji eto sramoti i ruši nam ugled….dragi prijatelji zar smo zaboravili izručivanje generala u Haag i famoznu izjavu dotičnog da Hrvatska ne smije biti taocem jednog čovjeka…prodaju naših dionica INE sve sa ciljem interesa svih nas i društva u cjelini i zato budimo brutalni i potpuno iskreni krivi smo mi koji šutimo i podržavamo naše tkz predstavnike da to čine u ime nas, oni mogu i imaju pravo gurnuti glavu u guzicu i dizati ruku za interese ZNA SE čije ali mi nemamo pravo na šutnju dok nam opljačkaše. ..opustošiše. . iseliše mladost iz napaćene u krvi stvorene nam jedine DOMOVINE… ostavimo se Pupovaca, Vučića i ostali četnika znamo mi tko su oni i kako sa njima

Uhvatimo se mi naših domoljuba …hrvatina koji sa križem oko vrata i rukom na srcu da im se pruži prilika ukrali bi i hostiju sa oltara vjerujem iskreno da je još uvijek velika većina iskreni pošteni…SPREMNI…vrijeme teče zadnja nam je ura….

Ilija Vučemilović Šimunović, rodom iz Vrlike, svoj je ratni put otpočeo još 1990. u sastavu postrojbe Specijalne policije, da bi s Tigrovima prošao sva ratišta od Vukovara do Dubrovnika kao zapovjednik pješačkog voda, potom i kao zapovjednik tenkovske satnije. Nakon rata ostao je u sastavu MORH-a kao načelnik oklopništva sve do 2003. kada je umirovljen s činom bojnika. Jedan je od važnijih sudionika braniteljskog prosvjeda u Savskoj, kojeg je nakon 50-ak dana napustio zbog neslaganja s ciljevima prosvjeda. Obnašao je i dužnost predsjednika Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi, a jedan je od osnivača udruge Tigrovi, kojoj je danas na čelu.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI
>>> TKO ZNA ODGOVOR Zašto Hrvatska ima tako čudan oblik?
>>> MAĐARSKA MINISTRICA ZAPANJILA SVIJET, ali i prokazala prokletstvo Hrvatske!
>>> BOŠNJAČKI NOVINAR BI SPRIJEČIO GRADNJU PELJEŠKOG MOSTA? Osiguranje spriječilo ulazak bahatog novinara
>>> POLICIJA MOLI JAVNOST! Ovo je važno upozorenje, svi vozači moraju ovo pročitati!
Komentari

Najnovije