fbpx
Nedjelja, listopad 20, 2019

Predsjednica o novoj kandidaturi: “Sve u svoje vrijeme”

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prilikom posjeta Rijeci izrekla je svoj stav o isticanju nove kandidature za novi predsjednički mandat.

Upitana je li upravo danas vrijeme za isticanje nove kandidature za predsjednicu Republike, Grabar Kitarović je novinarki uzvratila protupitanjem: “Jel’ vi mislite da je?”

“Gledajte, sve u svoje vrijeme kao što sam rekla, Molim vas, dopustite mi da obnašam svoju dužnost. Pa nećemo valjda šest mjeseci razgovarati o izborima. Mislim da previše govorimo o izborima i izbornim kampanjama u Hrvatskoj. Koncentrirajmo se na ono što je bitno, a to su nova radna mjesta, da mladi ne odlaze iz Hrvatske, da se razvije Rijeka i svi naši gradovi u Hrvatskoj.”, kazala je predsjednica.

Grabar-Kitarović je novinarima kazala kako se potrebno koncetrirati na ono što je bitno. “Ukoliko neprestance razmišljamo o kampanjama, onda nemamo vremena raditi”, kazala je predsjednica okupljenim novinarima.

Na pitanje znači li to da će kandidature biti, samo je pitanje kada, predsjednica je ponovila: “Sve u svoje vrijeme”.

Predsjednica se u Rijeci susrela s vodstvom i članovima riječkog Kluba 100 kapi, a potom se pridružila procesiji u prigodi Dana svetog Vida, zaštitnika Riječke nadbiskupije, Katedrale sv. Vida i grada Rijeke


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> PAPA FRANJO: Postoji milost u Međugorju. Ne može se poreći, ljudi se obraćaju
>>> PUPOVAC PRIJAVLJEN ZA UBOJSTVO DR. ŠRETERA! Policija zaprimila do sada nepoznate dokumente
>>> VIDEO Mandžukić: Da toga nije bilo, još bih nosio sveti hrvatski dres
>>> OČITAO MU LEKCIJU: Luka Mišetić odgovorio profesoru kojem se ‘povraćalo’ od posjeta Vukovaru
Komentari

Komentari