Subota, 14 prosinca, 2019

PREDLAŽEM OSNIVANJE POVJERENSTVA ZA RAZOTKRIVANJE PRIVATIZACIJSKIH I PRETVORBENIH PLJAČKI A NE ZA OSUDU HRVATSKE

Andrej Plenković , koji voli sam za sebe reći da je premijer a nije nego je predsjednik vlade, ovih dana pod pritiskom srpskih, romskih i ljevičarskih partnera….
Pa sad se ja pitam koliko grbavih ruku zapravo , na životu drži Plenkovićevu „vladu desnog centra“, ma što mu to značilo!
Kao što započeh misao, Andrej Plenković ovih dana ubrzano sa svojim hadezeovcima sprema obračun sa „klerofašističkom i Ustaškom „ Hrvatskom.
Karijerni diplomata koji za vrijeme velikosrpske agresije nije našao za shodno 2-3 mjeseca uključiti se u obranu suvereniteta Hrvatske laže i vrijeđa hrvatske građane .Uporno se pozivajući na REZOLUCIJU VIJEĆA EUROPE želi zabraniti hrvatski pozdrav hrvatskih branitelja :
ZA DOM SPREMNI.
Spomenuta rezolucija govori o osudi isključivo KOMUNISTIČKIH TOTALITARNIH REŽIMA i nikako ne onako kako hadezeovci pokušavaju slagati: SVIH NEDEMOKRATSKIH REŽIMA.

Ovom osudom koju sprema trepetavi , samoprozvani premijer, sudi se isključivo Republici Hrvatskoj!

Za Hrvatsku su se borile postrojbe HOS-a koje su dobivale plaću i oružje od RH koja je te 1991. godine imala legalno izabranu, demokratsku  vladu. Andrej Plenković to želi promijeniti . 

Osuda nedemokratskih režima kako vele hadezeovci , povlači za sobom i LUSTRACIJU. Nju Plenković ne spominje. Možda zbog obiteljskih ili nekih prijateljskih razloga, nije jasno.

Kada bi Plenković zaista želio osuditi nedemokratske režime , ne bi se događalo da vođe velikosrpske pobune budu saborski zastupnici i župani jer bi bili lustrirani kao vođe „nedemokratskog i zločinačkog režima“ SAO KRAJINE.

Ja predlažem osnivanje POVJERENSTVA ZA RAZOTKRIVANJE PRIVATIZACIJSKIH I PRETVORBENIH PLJAČKI

Najviše osuđenih privatizacijskih kriminalaca je upravo iz Plenkovićeve stranke . Sigurno tu još posla ima!? Skoro svaki direktor bivših socijalističkih poduzeća danas je njihov vlasnik + sestrinske tvrtke+ bratske+….

Berislav Bilandžić

 

Komentari

Komentari