Srijeda, 3 lipnja, 2020

Pratite uživo prijenos presuda Zdravku Mamiću

Osječki Županijski sud izriče nepravomoćnu presudu bivšem čelniku i sadašnjem savjetniku NK Dinamo Zdravku Mamiću, njegovu bratu Zoranu, bivšem Dinamovu direktoru Damiru Vrbanoviću i porezniku Milanu Pernaru. Nijedan okrivljenik se nije pojavio na Sudu.

Uživo presuda Mamiću

Objavljuje Priznajem.hr6. lipnja 2018

Četvoricu okrivljenika Uskok tereti za izvlačenje oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 miljuna kuna neobračunatog poreza i prireza.

Zdravko Mamić za 2. točku dobio je tri godine, za 4. četiri godine. Zajedno je dobio 6 i pol godina zatvora. Zoran Mamić dobio je 4 godine i 11 mjeseci, Pernar 4 godine i 2 mjeseca, a Vrbanović 3 godine.

Milan Pernar i Zoran Mamić oslobođeni su po dijelu prve točke optužnice.

Po drugoj točki optužnice svi su proglašeni krivima.

Obrazlažući treću točku optužnice sudac Darko Krušlin rekao je da je neosnovano isplaćen novac Dejanu Lovrenu obeštećenja od transfera u Lyon, po principu 50:50, a vezano za aneks ugovora Lovrena i Dinama, javlja naš reporter Ivan SkorinBraća Mamić i Vrbanović krivi su za malverzacije oko podjele transfernog obeštećenja između Dejana Lovrena i Dinama. Zdravko Mamić kriv je za malverzacije oko podjele transfera između Dinama i Luke Modrića.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> (VIDEO) MAMIĆ NAKON PRESUDE: “Monstrumi koji su mi napakirali i osudili me neće mirno spavati”

>>> (VIDEO) Zdravko Mamić i njegov odvjetnik komentirali presudu

>>> U Međugorju se ‘ukazao’ transparent protiv Mamića

Komentari

Komentari