Utorak, 14 srpnja, 2020

Poznato zašto je policija ipak uhitila vozača koji se velikom brzinom zabio u vozila na naplatnim kućicama

Ozren M. (35), vozač BMW-a, koji se 11. srpnja automobilom zabio u naplatne kućice u Svetoj Heleni, pri čemu je udario automobil mađarskih oznaka u kojem je bila tročlana obitelj, uhićen je u subotu oko 21 sat na području PU međimurske nakon novih saznanja policije. A ta nova saznanja, neslužbeno, su tragovi opijata koji su nađeni u njegovom organizmu

Večernji list neslužbeno doznaje da je O. M. uhićen nakon što je jedno od vještačenja pokazalo da su mu u organizmu nađeni tragovi opijata.

On je danas bio na ispitivanju u policiji, a po završetku ispitivanja uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku. Nakon toga slijedi ispitivanje na tužiteljstvu, koje će potom odlučiti hoće li za njega tražiti određivanje istražnog zatvora. Ako zatraže istražni zatvor, o njemu će odlučivati sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda, koji zahtjevu tužiteljstva može i ne mora udovoljiti.

Tužiteljstvo će nakon ispitivanja vjerojatno donijeti i rješenje o provođenju istrage protiv Ozrena M., a tijekom te istrage svi detalji nesreće trebali bi biti razjašnjeni.

S obzirom na to da mu je u organizmu nađena droga, vjerojatno će se utvrđivati i kada ju je točno konzumirao te koliko je konzumacija opijata utjecala na njegove vozačke sposobnosti.

Mediji su objavili informaciju kako je dva dana prije nesreće pušten iz bolnice gdje je bio na odvikavanju od droga.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> LETICA RASTURIO KOLINDU: Bilo bi joj pametnije da se pokrila ušima i šutjela o ovome
>>> Fra Mario Knezović: Ne treba nam TV serijal o Titu, sve se o njemu može reći u par rečenica
>>> Posljedice mogu biti i kobne: Petero ljudi zaraženo virusnom bolešću koju prenosi opasni kukac, a do uboda uopće nije došlo
>>> Tisuće maturanata pale su zbog ovih pitanja državnu maturu: ‘Po kojoj se osobini lijeva ruka razlikuje od desne?’
Komentari

Komentari