Petak, 21 veljače, 2020

POTRESNA ISPOVIJEST MILIJARDERA KOJI JE U MASAKRU NA ŠRI LANCI OSTAO BEZ TROJE DJECE: ‘Ovo je nepojmljivo…’

U danskom gradu Brandeu održana je komemoracija za žrtve na kojoj je pročitana i poruka danskog milijardera

U terorističkom napadu na Šri Lanki poginulo je preko 359 osoba, a među njima i troje od četvero djece milijardera Andersa Holcha Povlsena.

Ovaj Danac, najveći dioničar ASOS-a te drugi najveći vlasnik nekretnina u Velikoj Britaniji, potvrdio je nakon brutalnog napada da su poginuli njegov sin Alfred te njegove kćeri Alma i Agnes. Treća kći, Astrid, preživjela je eksploziju.

Dirljiva komemoracija

U danskom gradu Brandeu održana je komemoracija za žrtve na kojoj je pročitana i poruka danskog milijardera, piše Dailystar.

“Gubitak naše voljene djece je potpuno nepojmljiv. Okruženi brojnim dragim ljudima, bliskim prijateljima, talentiranim kolegama i našom obitelji zajedno ćemo prebroditi ovo teško razdoblje. Zahvalni smo na humanosti koju ste pokazali i danas u Brandeu, ne samo za naše obitelji i djecu, nego i za sve žrtve tog okrutnog zločina na Šri Lanki”, pročitao je Povlsenovo pismo pastor Arne Holst-Larsen pred gotovo 700 ljudi, prenosi danas.hr

Ubijeno 359 osoba

Podsjetimo, napadi bombaša samoubojica izvedeni su u nedjelju na tri crkve i tri luksuzna hotela. Odgovornost za napade preuzela je teroristička organizacija Islamska država, a smatra se da su sami počinitelji pripadnici dvoju lokalnih islamističkih skupina.

Dosad je zbog veza sa samoubilačkim napadima uhićeno 76 osoba.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<
>>> DRUGA STRANA PRIČE: ‘Dr. Jusup je na leđima nosio ranjene preko Velebita, pod punom vatrom i raketiranjem’
>>> Ponosni otac: Zlatko Dalić pohvalio se sinovim uspjehom
>>> Sin je umro i ostavio veliku plavu mrlju na tepihu: 14 godina kasnije majka je shvatila što je to značilo
>>> Pobuna u Slavoniji: Ne žele predati svoju zemlju u ruke Rusa
Komentari

Komentari