Nedjelja, 12 srpnja, 2020

POTRES U BAVARSKOM DIVU: Niko Kovač nije više trener Bayerna?

Je li hrvatskom treneru Niki Kovaču odzvonilo na klupi bavarskog diva? Bayern Munchen najavio je kako će Niko Kovač održati uobičajenu medijsku konferenciju uoči prvenstvenog ogleda sa Wolfsburgom u subotu.

Međutim, iz kluba su paralelno najavili još jednu, izvanrednu, medijsku konferenciju, prvu u posljednjih godinu dana. Prošlu su održali kada je otišao Ancelotti, odnosno kada su imenovali Heynckesa novim trenerom.

No, to nije sve. Na medijskoj konferenciji sudjelovat će sve ti ključne persone minhenskog kluba, Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić. Njemački mediji odmah su počeli konstruirati i donijeli su zaključak kako je možda riječ o Kovačevoj smjeni jer njega na popisu sudionika te pressice nema.

Podsjećamo, Bayern je u velikoj krizi, kako rezultatskoj, tako i moralnoj te igračkoj jer ne izgledaju nimalo uvjerljivo. U momčadi se stvorio klan kojem navodno ne odgovaraju Kovačeve trenažne metode, kao ni rotacija u momčadi.

Je li doista došao kraj Kovaču na klupi Bayerna, nakon svega nešto više od tri mjeseca?

Autor: Bruno Herljević/Dnevno.hr

“Nakon presice u 11 sati, održat će se još jedna u 12 sati, a na njoj će biti Uli Hoeneß, Karl-Heiz Rummenigge i Hasan Salihamidžić”, stoji u kratkom priopćenju na službenom Twitter profilu minhenskog kluba.

O čemu je točno riječ, zasad se službeno ne zna, ali sigurno je da će nešto vrlo važno biti priopćeno javnosti. Njemački mediji zasad nemaju previše informacija o tome. Kroz medije se provlači priča da je posljednji put kada su zajedno pred novinarima bili Hoeneß i Rummenigge imenovan novi trener – Jupp Heynckes. To se dogodilo poslije otkaza Carlu Ancelottiju.


>>> MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI <<<

>>> MA ŠTO KAŽE: Zbog ove izjave Buffon će izgubiti fanove u Hrvatskoj

>>> ZATO GA NE PODNOSE Krstičević otkrio najčuvaniju tajnu Domovinskog rata!

>>> HRVATSKE ŠUME PUNE MIGRANATA: Mještani šokirani, krenuli po gljive a našli migrante

Komentari

Komentari